Umanakvej 59, 6715 Esbjerg N

117 m2 med aflukket carport/værksted på 40 m2 og 2 badeværelser i Gj. Nord.

I det skønne Gjesing Nord, med kort afstand til skole, fritids aktiviteter, børnehave, indkøbsmuligheder, grønne områder, tilbydes denne velindrettede 1 plans villa på ca. 117 m2, med 2 badeværelser samt aflukket carport med tilhørende værksted på ca. 40 m2.

Villaen er opført i en brun sten med nem anlagt forhave og med et bølgeeternittag pålagt samt stor pæn anlagt solrig ugenert lukket have og på denne vej, er der et særdeles godt nabo venskab.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : En aflåst entre med nydeligt laminatgulv pålagt, god plads til garderobe samt indbyggede skabe.

Dejligt stort lyst forældresoveværelse med hel skabsvæg samt med et gulvtæppe pålagt.

Pænt stort badeværelse med ensfarvede klinker på vægge samt et pænt mossaik klinkegulv, stor sep. bruseniche, gulvvarme samt indbygningsspots i loftet.

Skøn stor lys møbleringsvenlig opholdsstue med et lyst laminat gulv pålagt.

Stort lyst køkken / alrum med plads til stort spisebord, lyst laminat gulv pålagt og pænt lyst elementkøkken med indbygningsspots i loftet, halvmur til alrummet og fra alrummet er der udgang til skøn stor solrig terrasse og den skønne have.

Dejligt lyst bryggers/ baggang med klinkegulv, god skabsplads, plads til vaskemaskine & tørretumbler samt håndvask.

Pænt gæstetoilet med liggekar, mossaik klinkegulv samt ensfarvede klinker på vægge og indbygningsspots i loftet.

2 pæne store lyse børneværelser med lyst laminatgulv og skabsplads.

Huset har fået monteret træ/aluvinduer i næsten hele villaen og der er opsat flot rustikloft og monteret flotte indvendige fyldningsdøre.

Dette er en villa, uden spildplads og der er 2 badeværelser og ved fremvisning, er der flere detaljer, som ikke er omtalt i salgsopstillingen.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne veludnyttede 1 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.