Rolighedsvej 26, 6710 Esbjerg V

Andelsbolig på 106 m2 i 2 plan, med 5 min. gang til stranden i gældsfri Andelsboligforening

I det eftertragtede Sædding med 5 min. gåafstand til stranden, tilbydes denne særdeles velindrettede Andelsbolig, på ca. 106 m2 med tilhørende egen carport. Der er endvidere gåafstand, til flere indkøbsmuligheder.

Andelsboligforening er særdeles veldrevet og der er INGEN lån i foreningen.

Boligen er opført i røde sten med et tagstenstag pålagt, og beliggende med særdeles nem solrig have, som er en stor terrasse med et vedligeholdelses frit terrasse gulv.
Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god plads til garderobe, samt et pænt klinkegulv, og med trappe til 1 sal.

Dejligt stort lyst bryggers med skabsplads, klinkegulv samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt lyst køkken med hvide køkken elementer, i åben forbindelse til alrum, hvor der er god plads til stort spisebord og derfra er der adgang til hyggelig opholdsstue og hele rummet har en pænt laminatgulv pålagt, samt rustikloft opsat, der er endvidere udgang til den særdeles skønne solrige ugenert terrasse.

Gæstetoilet med nydeligt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, klinkegulv med gulvvarme samt ensfarvede klinker på vægge og skabsvæg med skydedørs låger.

På 1 sal tilbydes : Stor repos med ovenlys vindue.

Dejligt lyst badeværelse med pænt vinylgulv, klinker på vægge i den store bruseniche, hyggelige skråvæg med ovenlys vindue.

1 pænt lyst værelse / kontor med hyggelig skråvæg, laminatgulv samt ovenlys vindue.

Utrolig stort lyst soveværelse med laminatgulv, hyggelig skråvæg med ovenlysvinduer isat, skabsplads samt rustikloft med indbygnings spots. Værelset kan for små penge, omdannes til 2 værelser.

Hele Andelsboligen fremstår i pæn og vedligeholdt stand, og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne særdeles eftertagtede Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.