Vesterhavsgade 40, 6700 Esbjerg

Udlejningsejendom. Lejeindtægt Kr. 246.600 Startforrentning 5,94 %

Ejendommen har en god og attraktiv beliggenhed i den indre by med kort afstand til indkøb, bus, banegård, Svømmestadion Danmark mv.
Bygningen er opført i røde mursten og pålagt tagstenstag med undertag.
Ejendommen er i 2 etager og med udnyttet loftsetage + god tør kælder.
Ejendommen indeholder 3 boliglejemål.
Ejendommen er løbende renoveret og fremstår i rigtig pæn stand. Vinduerne er i træ med termoglas.
Der forefindes fælles vaskeri i kælderen mod betaling. Der tilhører lelighederne et kælderrum

Haven er velanlagt og lukket med fælles grønt område. Vi fremviser gerne ejendommen efter nærmere aftale med vort kontor. Overtagelse af ejendommen sker efter nærmere aftale. En superejendom og i særdeles velholdt vedligeholdt stand.

Stuelejligheden indeholder følgende: Entre med plads til garderobe, ekstra stort soveværelse med hel skabsvæg og nedgang til kælderen hvor det store særdeles lækre badeværelse befinder sig stor sep. bruseniche med glasstensafskærmning, flotte bademiljøarrangement med nedfældet håndvask, sporbelysning, gulvvarme naturligvis, vaskemaskine og tørretumbler samt ikke forglemme et særdeles lækkert spabadearr. Særdeles lækker elementkøkken med ludbehandlede låger, amerikanerkøleskab, opvaskemaskine, el-emhætte mv. og med direkte forbindelse til det store alrum/spiseafd. med flotte afslebne gulve. Dejlig rummelig opholdsstue med afslebne trægulve.
l.sals lejligheden indeholder følgende: Entre med garderobeplads, lækkert moderne badeværelse med stor sep. bruseniche, vandskurede vægge mv. Særdeles lækkert elementkøkken med ludfinerede låger og i åben forbindelse til det store alrum, hvorfra der tillige er udgang til solrig altan. Hyggelig lys opholdsstue med "stuklofter og afslebne trægulve. Ekstra stort rummeligt soveværelse.
2.sals lejligheden indeholder følgende: Entre med plads til garderobe, lækkert moderne badeværelse med stor sep. bruseniche, lækkert køkken i åben forbindelse den rummelige opholdsstue med laminatgulve og lofter ført kip med synlige hanebjælker, endvidere opgang til ekstra stor sovehems med hyggelige tagvinduer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.