Højvangs Tværvej 2, 6700 Esbjerg

Usædvanlig flot nyrenoveret 1 plans villa på 139 m2 + garage i Højvangs Kvarteret

I det eftertragtede Højvangs Kvarter, tilbydes den "ener", på ca. 139 m2 + garage på ca. 46 m2. Villaen er opført i røde sten med et tagstenstag pålagt og beliggende med skøn ugenert lukket solrig have. Villaen er beliggende med kort afstand til skoler, busforbindelser, indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner samt sports faciliteter.

Der er installeret ladestik til el-bil.

Villaen har gennemgået en usædvanlig flot og nænsom renovering, siden overtagelsen og fremstår i særdeles flot stand, for den kræsne køber, der er bla. lavet nyt el, ny gulvvarme samt ny kloak.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Særdeles flot nyt bryggers med hvide elementer, plads til vaskemaskine & tørretumbler i god arbejds højde, gipsloft med indbygningsspots og flot klinkegulv med gulvvarme.

Særdeles flot " Svane " køkken med skuffer i hårdt træ, hvide køkken elementer samt " Quooker " og med bordplader i " komposit ", kogeøplads med siddepladser, gipsloft med indbygningsspots og særdeles flot laminatgulv pålagt, endvidere gulvvarme og det hele i åben forbindelse til alrummet, med plads til stort spisebord og udsigt til haven.

Fra spisestuen, er der direkte adgang til den skønne møblerings venlige opholdsstue, med flot akustik panel i loftet, samt udgang til haven. der er pålagt et pænt laminatgulv samt gipsloft med indbygningsspots i alrummet og der er ligeledes opsat flot akustik panel i loftet over spisebordet. Hele rummet er med gulvvarme.

Pæn lys entre med særdeles flot " travertin " klinkegulv, indbygningsskabe med skydedørs låger, gipsloft med indbygningsspots og god garderobeplads.

Særdeles spændende gæstetoilet med de oprindelige klinker på gulv samt vægge, hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, der er installeret " Touch free" blandings batteri, der er opsat et nydeligt gipsloft.

1 stort lyst børneværelse med skabsplads, " troldtekt " loft med indbygningsspots og flot lyst laminatgulv med gulvvarme.

Stort lyst soveværelse med " troldtekt " loft, indbygningsspots, god skabsplads, nydeligt laminatgulv med gulvvarme.

1 stort lyst værelse / kontor, som nemt kan opdeles til 2 værelser, flot laminatgulv med gulvvarme, " troldtekt loft " med indbygningsspots.

Særdeles flot nyt badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, " Touch free " blandings batteri, ophængt toilet, stor sep. bruseniche med flotte armaturer og flot glasdør isat, " troldtekt " loft med indbygningsspots.

Alle laminat gulve er af mrk. " Berry Alloc "

Hele villaen " oser " af kvalitet og fremstår i usædvanlig flot og vedligeholdt stand

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne " ener ", DU BLIVER BESTEMT IKKE SKUFFET, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.