Højvangs Tværvej 2, 6700 Esbjerg

Usædvanlig flot nyrenoveret 1 plans villa på 139 m2 + garage i Højvangs Kvarteret

I det eftertragtede Højvangs Kvarter, tilbydes den "ener", på 139 m2 + garage på ca. 46 m2. Villaen er opført i røde sten med et tagstenstag pålagt og beliggende med skøn ugenert lukket solrig have, med stor solterrasse, desuden 2 solrige fliseterrasser i forhaven. Villaen er beliggende med kort afstand til skoler, busforbindelser, indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner samt sports faciliteter.

Der er installeret ladestik til el-bil, i garagen. Der er desuden lys i udhænget omkring huset, som bliver aktiveret, med censor.

Villaen har gennemgået en usædvanlig flot og nænsom renovering, siden overtagelsen og fremstår i særdeles flot stand, for den kræsne køber, der er bla. lavet nyt el, ny gulvvarme samt ny kloak.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Særdeles flot nyt bryggers med hvide elementer, plads til vaskemaskine & tørretumbler i god arbejds højde, gipsloft med indbygningsspots og flot klinkegulv med gulvvarme.

Særdeles flot " Svane " køkken med skuffer i hårdt træ, hvide køkken elementer samt " Quooker " og med bordplader i " komposit ", kogeøplads med siddepladser, gipsloft med indbygningsspots og særdeles flot laminatgulv pålagt, endvidere gulvvarme og det hele i åben forbindelse til alrummet, med plads til stort spisebord og udsigt til haven.

Fra spisestuen, er der direkte adgang til den skønne møblerings venlige opholdsstue, med flot akustik panel i loftet, samt udgang til haven. der er pålagt et pænt laminatgulv samt gipsloft med indbygningsspots i alrummet og der er ligeledes opsat flot akustik panel i loftet over spisebordet. Hele rummet er med gulvvarme.

Pæn lys entre med særdeles flot " travertin " klinkegulv, indbygningsskabe med skydedørs låger, gipsloft med indbygningsspots og god garderobeplads.

Nydeligt gæstetoilet med de oprindelige klinker på gulv samt vægge, hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, der er installeret " Touch free" blandings batteri, der er opsat et nydeligt gipsloft.

1 stort lyst børneværelse med indbyggede skabe, " troldtekt " loft med indbygningsspots og flot lyst laminatgulv med gulvvarme.

Stort lyst soveværelse med " troldtekt " loft, indbygningsspots, god skabsplads med indbyggede skabe, nydeligt laminatgulv med gulvvarme.

1 stort lyst værelse / kontor, som let kan ændres til 2 værelser, flot laminatgulv med gulvvarme, " troldtekt loft " med indbygningsspots.

Særdeles flot nyt badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, " Touch free " blandings batteri, ophængt toilet, stor sep. bruseniche med flotte armaturer og flot glasdør isat, " troldtekt " loft med indbygningsspots.

Alle laminat gulve er af mrk. " Berry Alloc "

Hele villaen " oser " af kvalitet og fremstår i usædvanlig flot og vedligeholdt stand

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne " ener ", DU BLIVER BESTEMT IKKE SKUFFET, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.