Kikkebjergvej 17, Nordby, 6720 Fanø

Charmerende ældre Fanø Byhus i det centrale Nordby

Særdeles charmerende ældre ægte "Fanøhus" beliggende med kort afstand til færgen, indkøb, skole, sportsplads mv. Villaen er sammenbygget med nabohuset og er velholdt samt velplejet overalt samt beliggende med lille hyggelig lukket solrig have.

Villaen er opført i røde sten med rødt tagstenstag og er sammenbygget med nabohuset. Indvendig tilbydes følgende: Entre med plads til garderobe. Dejlig rummelig soveværelse med flotte gamle originale trægulve.

Hyggelig 2 delt opholdsstue, ligeledes med de originale gamle afslebne trægulve og skøn brændeovn, endvidere udgang til haven herfra.

Moderne hvidt elementkøkken med keramiske kogeplader, nedfældet i køkkenbordet. indbygningsovn samt el emhætte.

Mellemgang med vaskemaskine installeret samt udgang til haven. Pænt badeværelse med sep. bruseniche, fliser til loft, håndvask nedfældet i konsolbord.

På 1.ste salen forefindes : Et stort disponibelt rum med hyggelige skråvægge og pt. opdelt i hyggelig tv-stue og stort sep. afd. til ekstra sovepladser eller børneværelse.
Der er endvidere tilhørende rummeligt muret udhus.

Villaen fremtræder i god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse? Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere. Overtagelse af villaen sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.