Østre Tovrupvej 1, 6705 Esbjerg Ø

Ejendom mellem Esbjerg & Andrup med mange muligheder og stor tilhørende grundareal

Med kort afstand til Esbjerg, er denne spændende ejendom på ca. 352 m2 med tilhørende carport på ca. 22 m2 samt udhus på ca. 72 m2 samt tilhørende grund på ca. 22.257 m2. Ejendommen er beliggende imellem Esbjerg og Andrup og med cykelsti til Esbjerg og Andrup.

Der er kort afstand til indkøbsmuligheder.

Ejendommen er yderst vedligeholdt og er pudset med et bølgeeternittag pålagt og har monteret solceller og der er indlagt fjernvarme. til ejendommen er der et stort grundareal, som støder direkte op til Østskoven så der er mulighed for, flere slags dyrehold, i stor isoleret stald. Ejendommen har en sidebygning med alle faciliteter, som på nuværende tidspunkt er særdeles god udlejet.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot hall/ entre med nydeligt mørkt klinkegulv, god plads til garderobe samt trappe til 1 salen.

Stort flot lyst badeværelse med flotte hvide klinker på væggene samt et flot mørkt klinkegulv med gulvvarme, sep. bruseniche med glaslåge, ophængt toilet samt nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, der er endvidere opsat rustikloft med indbygningsspots og der er plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt stort lyst køkken, med et nydeligt gulv og rustikloft med hanebånd.

Mindre " hyggestue " med en fantastisk udsigt over de grønne områder, der er plads til spisebord samt kontor og med direkte adgang til køkkenet.

Stor lys spisestue med særdeles god plads til stort spisebord og i åben forbindelse til den hyggelige møblerings venlige opholdsstue med muret pejs og hele rummet har opsat rustikbrædder med synlige hanebånd og der er pålagt et smukt gulv.

På 1 sal tilbydes følgende : 1 stort særdeles spændende rum, som kan bruges til festlige arrangementer, foredrag eller kurser, med synlige hanebånd og et køkken med alt i hårde hvidevarer, endvidere er der et malet rustikloft.

Stor lys fordelingsgang med klinkegulv, ovenlysvinduer og indbyggede skabe i hele gangen.

1 pænt lys børneværelse med hyggelig skråvæg samt ovenlysvindue.

1 stort lyst forældresoveværelse med hyggelig skråvæg og et godt gavlvindue.

Dejligt lyst badeværelse med særdeles flotte klinker på gulv samt vægge, nydeligt badeværelsesmiljø skab med nedfældet håndvask, håndklædetørrer samt stor sep. bruseniche og der er et rum, som tidligere har været indrettet til sauna.

Tilbygningen som nu er udlejet har følgende indretning : Entre med klinkegulv samt god plads til garderobe og skabsplads.

1 stort lyst soveværelse med indbyggede skabe.

1 stort lyst soveværelse med klinkegulv, hvor der tidlige, var adgang fra beboelsen og dette kan utrolig nemt genetableres.

Stort flot badeværelse med hvide klinker på væggene samt flot mørkt klinkegulv, sep. bruseniche, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og der er plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Stort lyst køkken/ alrum / stue i et med et pænt klinkegulv, rustikloft med synlige hanebånd, et køkken med alt i hårde hvidevarer og god plads til opholdsstue samt god plads til stort spisebord.

Hele ejendommen fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og dette er den slagt ejendom, som sjældent kommer til salg, så hvis dette har vagt din interesse, da kontakt venligt vort kontor for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.