Parkvej 140, 6710 Esbjerg V

Særdeles pænt renoveret 1 plans villa i Fourfeld.

I det skønne samt eftertragtede Fovrfeld, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, Nørre skoven samt fritids faciliteter, tilbydes denne flot renoverede 1 plans villa på ca. 121 m2 samt tilhørende carport på ca. 39 m2.
Villaen er med built-up tag og er vandskuret og der er isat nye træ/alu vinduer samt døre i hele huset og der er anlagt skøn lukket solrig have med solrig flise terrasse og med flot forhave samt indkørsel.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stort lyst bryggers med god skabsplads, nydeligt klinkegulv samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler, endvidere med indbygningsspots i loftet.

Særdeles flot nyt gæstetoliet med stor sep. bruseniche, nydeligt klinkegulv med gulvvarme og nydeligt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og med indbygningsspots i loftet.


Husets " hjerte" er det skønne store lyse køkken / alrum / stue i et, hvor der er monteret et flot hvidt køkken med køkkenø og nydelig sort bordplade og over køkken øen er der flot ovenlys vindue, som giver et særdeles godt lysindfald. I alrummet er der plads til stort spisebord og gode møblerings muligheder i opholdsstuen, hvorfra der er udgang til have samt flise terrassen.

2 pæne lyse børneværelser med skabsplads.

Pænt lyst forældresoveværelse med skabsplads.

Dejligt stort badeværelse med sep. bruseniche, flot klinkegulv med gulvvarme, indbygningsspots i loftet, pænt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Hele villaen har flotte laminatgulve pålagt, filsede vægge samt flotte hvide indvendige fyldnings døre monteret og der er opsat flotte gips lofter i hele huset, som fremtræder i god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, uden spildplads, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.