Buntmagervej 26, 6710 Esbjerg V

2 plans rækkevilla i Fovrfeld på rolig villavej med skøn flisebelagt have, og tilhørende carport

I det skønne Fovrfeld, tilbydes denne 2 plans række villa på ca. 95 m2 med tilhørende udhus på ca. 5 m2. Boligen er beliggende på rolig villavej med kort afstand til grønne områder, sports faciliteter, indkøbsmuligheder, skole mv. Der er tilhørende carport til ejendommen.
Boligen er opført i mursten med tagstenstag pålagt og beliggende med skøn mindre solrig ugenert lukket have, som er flisebelagt og har desuden en skøn ugenert forhave.
Indvendigt tilbydes følgende indretning : Dejlig lys entre med flot træ trappe til 1 sal, nydeligt klikgulv samt god plads til garderobe.

Stort lyst køkken / alrum / stue i et med et pænt lyst elementkøkken og flot mørk granit bordplade, i stuen er der særdeles god plads til et stort spisebord samt gode møblerings muligheder for indretning af hyggelig opholdsstue, der er endvidere pålagt pænt gulv samt rustik loft opsat og fra rummet er der udgang til den skønne solrige flisebelagt have.

Pænt lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv og sep. bruseniche med glas låge og nydeligt badeværelses miljø skab med ophævet håndvask og der er plads til vaskemaskine, gulvet er med gulvvarme.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : 2 pæne store lyse børneværelser med hyggelig skråvæg samt ovenlys vindue samt skabsplads.

1 stort lyst forældresoveværelse, skabsplads, hyggelig skråvvæg og med ovenlys vindue.

Lofts rummet er isoleret og beklædt med rustik brædder.

Rækkevillaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse nu, eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne veludnyttede 2 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.