Saltholmsvej 10, 1. tv., 6705 Esbjerg Ø

Super Andelsbolig på 82 m2 med solrig altan, på 1 sal.

I det eftertragtede Esbjerggaard i Frejaparken, tilbydes denne flot vedligholdt 82 m2 Andelsbolig, på 1 sal, med tilhørende stor solrig altan, med udsigt til grønne områder.
Andelsboligen er beliggende i særdeles god Andelsboligforening, hvor der er kort afstand til busforbindelse, indkøbsmuligheder, uddannelses institutioner mv. , foreningen har en særdeles god økonomi og administrator, som har styr på tingene.

Lejligheden er beliggende i rød murstens ejendom med 6 boliger i hver opgang og denne bolig er beliggende på 1 sal, med en særdeles god udsigt til grønt område.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med indbyggede skabe og god garderobeplads.

Pænt stort lyst værelse/ spisestue med dobbelt dør til " fransk altan " , hvor der er udgang til den store solrige altan og med indbygget skabsplads.

Pænt lyst badeværelse med hvide klinker på væggene samt grå vinyl på gulvet, sep. bruseniche, toilet samt håndvask.

Pænt køkken med hvide køkkenelementer og med plads til mindre spiseplads og hvor der er installeret vaskemaskine.

Dejlig stor lys opholdsstue med med gode møblerings muligheder

Hele lejligheden har flotte massive parketgulve pålagt , hvorpå der er lagt gulvtæpper i flere rum og fremstår i god samt vedligeholdt stand

Andelsboligen kan overtages nu eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte Andelsbolig. Du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.