Frodesgade 144, 1. th., 6700 Esbjerg

Særdeles flot nyistandsat lejlighed på 1 sal med altan på 82 m2 der fremstår nymalet.

I den indre by , med kort afstand til indkøbsmuligheder, busforbindelser, havnen, sports faciliteter, skov og natur mv., tilbydes denne særdeles flotte 3 værelses ejerlejlighed på ca. 82 m2.

Lejligheden er beliggende på 1 sal med et særdeles godt lysindfald og i en pæn rødsten ejendom med et pålagt tagstenstag.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn stor lys entre med et flot massivt afhøvlet trægulv, endvidere et flot gipsloft og der er skabsplads samt god plads til garderobe.

Pænt lyst køkken med hvide køkkenelementer og flot massiv træ bordplade pålagt, samt med alt i hårde hvidevarer og plads til vaskemaskine, endvidere udgang til skøn altan.

2 særdeles flotte lyse stuer med højt til loftet, hvor der er gipsloft med kunst stuk kanter. Der er pålagt et smukt afhøvlet massivt trægulv og begge stuer er særdeles møblerings venlige, hvoraf den ene kan indrettes til opholdsstue og den anden til spisestue.

Stort lyst soveværelse med skabsvæg, gipsloft samt smukt afslebet massivt trægulv.

Nydeligt lyst badeværelse med klinker på gulvet samt hvidt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche.

Hele lejligheden fremstår i særdeles flot samt nyrenoveret stand med flotte massive afhøvlede trægulve og flotte gipslofter og alle vægge er pudsede med filt påsat og hele lejligheden er nymalet og der er isat plastik vinduer.

Denne lejlighed er indflytningsklar, da alt er nymalet og gulvene er nyslebet.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne og flotte lejlighed, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse kan ske nu eller senere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.