Skyttens Kvarter 145, 6710 Esbjerg V

Særdeles flot 1 plans Andelsbolig på 110 m2 med egen carport og ugenert mindre have.

I det eftertragtede Sønderris, med kort afstand til busforbindelse, gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, fritids faciliteter, tilbydes denne sjældne udbudte Andelsbolig på ca. 110 m2 med tilhørende carport samt isoleret udhus.
Andelsboligen er opført i sten og med tagstenstag pålagt og med flise belagt for samt baghave og mindre græsplæne, for enden af vejen med meget lidt trafik.
Andelsboligen er handicap venlig, med brede flotte hvide fyldningsdøre og uden fodspark ved dørene. Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv, rustikloft med indbygnings spots og hvor der er gjort plads til mindre bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

1 pænt stort lyst værelse/kontor med skabsplads, rustikloft samt med gulvtæppe.

Særdeles lækkert stort lyst køkken / alrum med nydeligt lyst laminatgulv, gipsloft, flot lyst elementkøkken med lækker mørk bordplade, særdeles god plads til stort spisebord, hvorfra der er udsigt til forhaven, igennem stort vindues parti fra gulv til loft med dør.

Dejlig stor lys møblerings venlig opholdsstue med gipsloft samt nydeligt lyst laminatgulv pålagt og med vinduer isat, som giver et særdeles godt lysindfald samt med dør isat, så man kan gå ud og nyde den skønne ugenert flise terrasse samt have, der er isat flot hvid fransk glasdør til køkken/alrummet.

Pænt stort lyst forældresoveværelse med rustikloft samt pænt lyst laminatgulv pålagt, skabsvæg med skydedørs låger og med vindues parti fra gulv til loft, hvor der er isat dør, så man kan komme direkte ud på terrassen og haven.

Lækkert stort flot badeværelse med flot badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, diagonalt liggende klinkegulv, rustikloft samt stor sep. bruseniche og med flotte klinker på væggene.

Hele boligen har gulvvarme samt flot hvide indvendige fyldningsdøre monteret og boligen fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse af boligen, kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.