Nørrebrogade 35, 6700 Esbjerg

Charmerende byvilla i Boldesager med egen garage og 2 badeværelser

I det eftertragtede Boldesager, tilbydes denne arkitektonisk flotte 2 plans villa på ca. 128 m2 + 12 m2 kælder og tilhørende garage/redskabsrum på ca. 15 m2 samt en indkørsel, hvor der er plads til 2 biler.

Villaen er beliggende med flot solrig have med skøn fliseterrasse, huset er pudset med et pænt tagstenstag pålagt, villaen er beliggende med 2 min gang til Boldesager skole, samt med kort afstand til sygehuset, Esbjerg centrum samt med gåafstand til indkøbsmuligheder.

Dejligt vindfang med en smuk fordør, er det første man møder og fra fordøren er der adgang til skøn lys entre.

Entreen har et pænt "sisal" tæppe pålagt, samt plads til garderobe og trappe til 1 sal.

Særdeles hyggeligt køkken som er i åben forbindelse til spisestue samt 2 lyse opholdsstuer. Køkkenet har et ældre køkken som er malet i en flot turkis farve og gulvet i en massiv gulvplanke er malet hvid, samt et pænt hvidt malet rustikloft og der er en halvvæg mod spisestuen.

Pænt og hyggeligt alrum med plads til stort spisebord, massivt plankegulv og et malet rustikloft og med udgang til den skønne solrige fliseterrasse og dejlig lukkede have med drivhus. Fra alrummet er der direkte adgang til de 2 store flotte lyse opholdsstuer med massivt plankegulv samt pudsede lofter og i den ene stue er der smuk karnap med en skøn udsigt.

Baggang med et pænt vinylgulv, særdeles god plads til garderobe og med ind/udgang.

Pænt lyst badeværelse med klinkegulv, stor sep. bruseniche, plads til vaskemaskine, skabsplads samt pænt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

På 1 sal : Stor lys repos med indbygget skabsplads.

2 fine store lyse børneværelser med skabsplads hyggelige skråvægge samt ovenlys vinduer.

Pænt lyst forældresoveværelse med udgang til altan, malet rustikloft med indbygningsspots.

Dejligt stort lyst badeværelse med nydeligt vinylgulv, hvide klinker på vægge, sep. bruseniche, håndklæde tørrer samt pænt lyst badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Hele 1 salen har et smukt massivt plankegulv pålagt samt massive indvendige døre isat.

I stueetagen er der monteret flot hvide fyldningsdøre.

I udhuset er der indrettet opmagasineringsrum samt indrettet et skøn og hyggeligt værksted.

Hele villaen fremtræder i særdeles god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelses efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne charmerende byvilla, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.