Skoleparken 11, st. tv., 6705 Esbjerg Ø

Super flot lejlighed på 90 m2 i stueetagen med altan og flot udsigt.

I en særdeles god ejerforening med egen vicevært, tilbydes denne flot renoverede Ejerlejlighed i stueetagen på ca. 90 m2 med tilhørende skøn solrig altan og med udsigt til flot grønt område.

Lejligheden er beliggende i en ejendom , som består af 124 lejligheder og bygninger fremstår i god samt vedligeholdt stand og med gåafstand til uddannelses institutioner, indkøbsmuligheder, busforbindelser, sports faciliteter mv.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys vinkel entre med god plads til garderobe samt indbyggede skabe, et særdeles flot laminatgulv samt et hvidt malet bauma dæk loft.

Stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads samt et smukt laminatgulv og et flot malet hvidt bauma dæk loft.

Særdeles flot hvidt køkken med flotte hvide køkken elementer og mørk bordplade, et smukt vinylgulv, sep. spiseplads, alt i hårde hvidevarer samt et flot hvidt malet bauma dæk loft.

Nydeligt badeværelse med pænt klinkegulv, sep. bruseniche, ensfarvede klinker på vægge, rustikloft med indbygnings spots og pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Stort lyst værelse / kontor med flot laminatgulv og hvidt malet bauma dæk loft, samt en flot udsigt til grønt område, der er isat dobbelt glasdør til stuen, så rummet kan bruges til mange formål.

Flot stor lys opholdsstue med mange møblerings muligheder, så der er god plads til opholdsstue samt plads til spisebord, der er pålagt et flot laminatgulv samt et pænt hvidt pudset loft og der er udgang til den solrige altan, hvor der også er indrettet et opbevaringsrum, endvidere er der flot udsigt til grønt område.

Hele lejligheden fremstår i flot samt vedligeholdt stand med filsede vægge og flotte indvendige fyldningsdøre.

Der er eget kælderrum og mange p-pladser, efter først til mølle-pricippet.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne lyse lejlighed, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.