Åbakken 13, 6710 Esbjerg V

En sjælden perle i Sædding med kort afstand til stranden

I det skønne fritidshus område i Sædding, tilbydes dette 1 plans fritidshus på ca. 68 m2 + super skøn udestue på ca. 12 m2 samt tilhørende carport på 26 m2, hvor der er indrettet anneks i den ene ende med 2 sovepladser. Fritidshuset er opført i 1960 ombygget i 1996 og er løbende blevet renoveret og fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand.

Fritidshuset er opført i flotte profilbrædder i træ med betontagstenstag pålagt og beliggende med utrolig skøn lukket ugenert solrig have og med kort gå afstand til stranden.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre med klinkegulv, garderobeplads samt skabsplads.

Pænt lyst badeværelse med klinkegulv samt gulvvarme, sep. bruseniche med smart glas mossaik stens væg, loftet ført til kip og nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, endvidere plads til kompineret vaske/tørremaskine.

Pænt lyst elementkøkken med vinylgulv ,smart ovenlysvindue som giver et godt lysindfald, i åben forbindelse til stuen, hvor loftet er ført til kip, stort vindue i stuen fra gulv til loft, massivt parketgulv samt god plads til stort spisebord samt hyggelig opholdsstue, brændeovn samt luftpumpe.

Fra stuen er der adgang til aldeles charmerende udestue med klinkegulv og med udgang til haven samt skøn solrig træ terrasse.

2 store værelser med dobbeltsenge, det ene er med udgang til haven, massivt trægulv samt mange skabe i det ene værelse og loftet ført til kip.

Dejlig stor carport, hvor der er indrettet et anneks i den ene ende, hvor der er plads til en dobbeltseng, loftet ført til kip og fra annekset er der ud/indgang fra skøn charmerende overdækket terrasse som er med kip.

Huset er flotte hvide indvendige døre monteret.

Hele fritidshuset fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og er en charmerende perle med flot solrig have som er total ugenert.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne " perle ", da kontakt venligt vort kontor. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.