Thulevej 23, 6715 Esbjerg N

Særdeles flot nyrenoveret 1 plans villa på 122 m2 med 2 børneværelser samt carport

I det skønne Gjesing Nord, med kort afstand til skole, fritids aktiviteter, børnehave, indkøbsmuligheder, grønne områder, tilbydes denne flotte renoverede 1 plans villa på ca. 122 m2 med solrig udestue på ca. 23 m2 samt carport med tilhørende værksted på ca. 32 m2.

Villaen er opført i en brun sten med nem anlagt forhave og med et sort tagstenstag pålagt samt stor solrig ugenert lukket have. Der er pålagt nyt tag i 2021.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn stor lys entre med troldtekt loft samt flot trægulv/ malet klinkegulv pålagt, der er endvidere opsat flot akustik panel væg og der er særdeles god garderobeplads.

2 pæne store lyse børneværelser med skabsplads samt flot lyst trægulv pålagt og troldtekt loft opsat.

Stort lyst bryggers med et malet klinkegulv, troldtekt loft opsat og flotte hvide skabselementer med håndvask og god plads til vaskemaskine samt tørretumbler, endvidere med egen indgang / udgang.

Særdeles lækker stor lys opholds/ spisestue med hyggelige opholdsafdeling, som er opdelt med muret halvvæg og der er god plads til stort spisebord, hele stuen har et flot lyst trægulv pålagt samt troldtekt loft opsat og der er udgang til den solrige havestue samt til haven.

Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet, som er fra 2021, hvor der igen er en muret halvvæg, hvor der nu, er indrettet en hyggekrog i køkkenet med flot malet endevæg og der er opsat et flot hvidt køkken, med nydelig bordplade og med alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er der pålagt flot trægulv samt opsat troldtekt loft.

Stort stort lyst forældresoveværelse med flot troldtekt loft opsat samt pænt lyst trægulv pålagt og med hel skabsvæg som er med skydedørs låger.

Dejligt stort badeværelse med rustikloft påsat og liggekar, stor sep. bruseniche, toilet samt håndvask og med ensfarvede klinker på væggene samt et nydeligt pålagt diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme.

Hele villaen fremstår i særdeles flot samt vedligeholdt stand og har plastik vinduer/ døre isat samt flot hvide indvendige døre og har gennemgået en større renovering.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne 1 plans villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.