Hassellunden 92, 6705 Esbjerg Ø

Yderst velholdt villa i Kvaglund med 3 toiletter, 3 børneværelser samt swimmingpool

I det fuldt udbygget Kvaglund, med kort afstand til skole, indkøbsmulighed, sports faciliteter mv. tilbydes denne yderst særdeles velholdte 1 plans villa på ca. 182 m2 + 31 m2 muret carport med redskabsrum. Villaen er beliggende på solrig grund med flere store solrige fliseterrasser og stor lukket vedligeholdelses venlig, ugenert have samt med lækker swimmingpool og særdeles lækker gårdhave.

Villaen er opført i en pæn brun sten med et smukt tegltag pålagt og har flot vedligeholdelses fri forhave med flot anlagt flisebelægning.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe og med fransk glasdør til mellemgang med indbyggede skabe.

Nydeligt gæstetoilet med klinkegulv.

3 pæne store lyse børneværelser, hvoraf det ene er med hel skabsvæg.

Pænt stort lyst bryggers med klinkegulv, god skabsplads, håndvask samt god plads til vaskemaskine samt tørretumbler, som er installeret i god arbejdshøjde.

Badeværelse med pænt diagonalt liggende klinkegulv med varme, stor sep. bruseniche og flot malede klinker på vægge og nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Flot køkken med hvide køkkenelementer og smuk mørk bordplade, sep. spiseplads og med skydedøre til spisestue samt mellemgang, der er mulighed for, at åbne op ind til stuen, ved at vælte væg.

Stort lyst soveværelse med hel skabsvæg og med direkte adgang til særdeles stort badeværelse med pænt diagonalt liggende klinkegulv med varme, gipsloft med indbygningsspots, stor sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, og med udgang til have/ overdækkede terrasse samt swimmingpoolen.
Der er desuden en skøn sauna, så hvis man er vinterbader, kan man bruge saunaen, efter et koldt vinterbad.

Særdeles stor lys stue med 3 afdelinger : Spisestue med god plads til stort spisebord, pejsestue samt opholdsstue og med udgang til have / overdækkede terrasse samt swimmingpoolen og garagen.

Hele villaen fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og husets hjerte i alle sommer måneder er den hyggelige gårdhave med den overdækkede terrasse samt swimmingpoolen.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.