Jernvedvej 42, Gredsted, 6771 Gredstedbro

Særdeles spændende ejendom på 153 m2 med tilhørende værksted & gildesal.

I skønne natur omgivelser med 1 km. til Gredstedbro og mellem Ribe og Esbjerg, tilbydes denne særdeles spændende ejendom, hvor beboelsen er opført i 1997 i sten samt med et pænt teglstenstag og der er også en særdeles stor ladebygning på ca. 483 m2 fordelt på 2 etager.

Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser og med flot stor flisebelagt gårdhave, som kan bruges til mange formål.

SÆLGER VIL GERNE BYTTE MED ET HUS I VARDE ELLER ESBJERG.

Indvendigt tilbydes følgende indretning i beboelsen: Stort flot bryggers med hvide elementer, indbygningsspots i loftet og med plads til vaskemaskine samt tørretumbler og god skabsplads samt nydeligt klinkegulv.

Gæstetoilet med nydeligt klinkegulv, gulvvarme, pænt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche mv.

Stort spisekammer / viktualierrum.

Flot lyst køkken / alrum med plads til stort spisebord og pænt elementkøkken nydeligt klinkegulv i køkkenet og indbygnings spots i loftet.

Lækker lys opholdsstue med adgang til hyggelig fjernsynsstue, igennem hyggelige buer med søjler samt med vinduer fra gulv til loft med et særdeles godt lysindfald.

2 pæne store lyse børneværelse med skabsplads.

1 dejligt stort lyst forældresoveværelse med skabsplads, hvor der er direkte adgang til det fantastisk spændende badeværelse.

Særdeles stort lyst badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme og flotte klinker på vægge og badeværelses har en " romersk stil " med søjler og buer, spabad samt sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, dette badeværelse skal opleves !

Hele beboelsen har flotte opsat " troldtekt " lofter, smukke klinkegulve og flotte lyse laminatgulve samt hvide indvendige døre, desuden er der gulvvarme i hele beboelsen, som en ekstra tilføjelse er der indbyggede højtalere i loftet i alrum, stue samt badeværelse.beboelsen fremstår i god samt vedligeholdt stand, der er installeret plastikvinduer samt døre i hele beboelsen.

I ladebygningen er der lige nu indrettet et stort værksted, ølbrygnings afdeling og på 1 sal er der indrettet en særdeles lækker og charmerende gildesal med køkken og toiletter. Ladebygningen er opført i sten og med et bølgeeternittag pålagt i år 2000.

Hele ejendommen fremstår i god samt vedligeholdt stand og med cykelsti til skole i Gredstedbro i 1 km. afstand og med indkøbsmuligheder i Gredstedbro.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejendom, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.