Hjertingvej 6, st. mf., 6700 Esbjerg

Nyrenoveret stuelejlighed i " Bikuben " på 60 m2 med egen mindre have, samt skøn solrig fliseterrasse

Nyrenoveret Ejerlejlighed i stueplan på ca. 60 m2 med skøn mindre have samt terrasse i den populære ejendom " Bikuben ". Lejligheden er beliggende i attraktiv ejendom der er opført i røde sten og med professionel ejerforening, som har styr på tingene, der er endvidere gode parkeringsforhold og fine fællesfaciliteter som : Gildesal, værksted / hobbyrum og med elevator i ejendommen.

Ejendommen er beliggende nær Esbjerg Havn, sports faciliteter, indkøbsmuligheder, busforbindelser samt i gåafstand til byens midte.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god plads til garderobe og indbyggede skabe.

Pænt nyt lyst badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme og flotte klinker i bruse området, sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt lyst soveværelse med plads til stort garderobeskab og hvor der er mulighed for, at lave et smart " walk in closet "

Dejlig lys møblerings venlig stue med god plads til spisebord samt opholdsstue, endvidere med udgang til den mindre solrige have og skønne solrige fliseterrasse.

Lækkert lyst hvidt nyt køkken med massiv bordplade og med alt i hårde hvidevarer, bl.a. " Amerikaner køleskab " og med plads til mindre spiseplads.

Hele lejligheden er total renoveret med flotte filsede vægge, nye flotte lyse laminatgulve og med pæne hvide indvendige fyldningsdøre og alle hårde hvidevarer er nye.

Lejligheden fremstår i flot samt nyistandsat stand og sælges til overtagelse nu eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne stuelejlighed, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.