Kvaglundvej 48, 6705 Esbjerg Ø

Særdeles flot Villa på 256 m2 + dobbelt garage på 68 m2 i Boldesager

I det populære Boldesager tilbydes denne " perle " af en villa på ca. 256 m2 samt stor dobbelt garage på ca. 68 m2. Villaen er opført i sten som er vandskurede og der er pålagt mørkt tagstenstag og der er isat vinduer i en mørk træsort og alle inddækninger samt tagrender og nedløb er udført i kobber.

Villaen er beliggende på lukket alle med særdeles flot forhave, lukket gårdhave samt indkørsel med flot belægning og med aut. porte til indgangen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot hall med nydeligt klinkegulv, rustikloft med indbygningsspots, vandskurede vægge og hel væg med skabe, hvor der er plads til vaskemaskine & tørretumbler.

1 pænt lyst børneværelse med gulvtæppe, rustikloft samt indbyggede skabe.

Stort flot lyst hvidt køkken med massiv bordplade og hel skabsvæg med glaslåger og bag det ene skab er der indgang til viktualierum. Der er rusikloft med indbygningsspots. Køkkenet har en halvvæg mod alrummet, hvor der er plads til barstole. Alrummet har plads til stort spisebord og med direkte adgang til hyggelig fjernsynsstue, med " kunst pejs".

Mellemgang med fransk glasdør til fjersynsstuen, rusikloft med indbygningsspots, massiv trappe til 1 sal samt med udgang til den lukkede gårdhave.

Stort lyst forældresoveværelse med klinkegulv, rusikloft med indbygningsspots, udgang til den lukkede gårdhave " kunst pejs " og med eget flot " walk in closet " med klinkegulv, indbygningsspots i loftet.

Fra soveværelset er der eget badeværelse med stor sep. bruseniche med flotte glasvæg/ låge, smukt klinkegulv med varme, gipsloft, vandskurede vægge, ophængt design toilet samt smart badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og indbygget lys i skabet.

Gæstebadeværelse med stor sep. brusenichemed flot glasvæg/dør, smukt klinkegulv med varme, vandskurede vægge, gipsloft med indbygningsspots, ophængt design toilet og nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : 2 store lyse børneværelse med kvist. Stort repos.

Flot stort lyst pool / bar værelse med flot buet panorama vindue isat i gavlen, ovenlysvinduer og god plads til hyggeafdeling og en flot bar i " Engelsk " stil og fint pool bord og med hyggelige skråvægge.

I kælderen er der indrettet hyggelig vinkælder.

Stor flot dobbelt garage med 2 flotte port med Aut. porthejs og ovenpå garagen er der indrettet stort flot lyst rum med synlige hanebånd samt " trold tekt " loft med indbygningsspots, indbygnings køler til vin og nydeligt laminatgulv og der er et godt lysindfald fra isat ovenlysvinduer.

Der er lavet belægningssten omkring huset, flot vedligeholdelsesfri forhave, flot indkørsel og lækker stor lukket solrig gårdhave.

Dette er en villa, som er sjældent udbudt og villaen fremstår en god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.