Ådalen 71, 6710 Esbjerg V

En særdeles perle af et Fritidshus i Sædding, med kort afstand til stranden

I det skønne fritidshus område i Sædding, tilbydes dette 1 plans fritidshus på ca. 70 m2 + skøn overdækket terrasse på 10 m2 samt tilhørende carport på 35 m2. Fritidshuset er opført i 1986 og er løbende blevet renoveret og fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand.

Fritidshuset er opført i træ med bølgetag pålagt samt med solceller og beliggende med utrolig skøn solrig have og med kort gåafstand til stranden.

Indvendigt tilbydes følgende indretning.: Pæn lys entre med nydeligt klinkegulv og med god plads til garderobe.

Pænt lyst værelse med dobbeltseng, flot " trold tekt " loft og pænt laminatgulv, fra værelset er der adgang til pænt badeværelse med klinkegulv og, hvor der er mulighed for, at etablere en bruseniche.

Nydeligt bryggers med plads til vaskemaskine / tørretumbler som er hævet op i god arbejdshøjde og med pænt klinkegulv.

1 pænt lyst værelse med køjesenge og med pænt lyst laminatgulv.

Flot badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, sep. bruseniche samt nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, endvidere med indbygningsspots i loftet.

1 stort værelse med dobbeltseng og lyst laminatgulv.

Stort køkken med pænt elementkøkken og med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til den møblerings venlige stue, hvor der er god plads til stort spisebord samt til hyggelig opholdsstue, endvidere er der brændeovn samt varmeluftpumpe monteret og hele rummet har et flot laminatgulv pålagt samt indbygningsspots i loftet. Der er udgang til haven samt den særdeles lækre overdækkede terrasse med flotte terrassebrædder.

Der er monteret flot hvide indvendige døre og overalt fremstår fritidshuset i god samt vedligeholdt stand.

Huset er nu udlejet hos Novasol og det har tidligere været udlejet hos Dancenter og lejeindtægten var i 2021 på ca. 120.000 kr.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette skønne fritidshus, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.