Venezuela 7, Tofterup, 7200 Grindsted

Pris venlig 3 plans villa på ca. 215 etagem2 med kort afstand til Esbjerg & Grindsted

I det skønne Tofterup mellem Esbjerg & Grindsted, tilbydes denne villa i 3 plan på ca. 215 etagem2 med tilhørende garage på ca. 25 m2 samt carport på ca. 37 m2 og udhus på ca. 5 m2.

Villaen er opført i røde sten med et bølge eternittag pålagt og er beliggende på blind vej, med kort afstand til skole, børnehave samt indkøbsmuligheder, villaen er beliggende med skøn stor ugenert lukket solrig have og afskærmet flise terrasse.

I stueetagen forefindes : Pænt stort køkken med mørk bordplade, " trold tekt " loft med indbygningsspots, vinylgulv og med udgang til overdækket terrasse samt haven. Fra køkkenet er der direkte adgang til stor lys vinkelstue med brændeovn, massivt trægulv " trold tekt " loft og god plads til opholdsstue samt plads til stort spisebord.

Fra køkkenet fører trappe til 1 salen.

På 1 sal forefindes : 1 stort lyst soveværelse med loft ført til kip og synlige hanebånd, massivt trægulv og med direkte adgang til nydeligt badeværelse.

Pænt badeværelse med nydeligt klinkegulv, sep. bruseniche og pænt badeværelses miljø med ophævet håndvask.

i kælderen forefindes : Fyrrum, indvendig trappe til stueetagen, baggang, minde værelse og badeværelse med sep. bruser. Viktualierum. Disp. rum med varme og " trold tekt " loft endvidere med laminatgulv. Værkstedsrum med direkte adgang til garagen.

Villaen er blevet delvis renoveret og trænger til modernisering i kælderen.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne pris venlige villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.