Tarp Byvej 8, 6715 Esbjerg N

Særdeles spændende villa i Tarp på 220 m2 + 85 m2 garage og grund på 5.261 m2, som evt. kan bebygges med leje & ejerboliger eller industribyggeri

I det eftertragtede Tarp, med kort afstand til skole, fritids aktiviteter, indkøbsmuligheder mv. tilbydes den særdeles velbeliggende 2 plans villa på ca. 220 m2 + 36 m2 kælder og tilhørende stor garage på ca. 85 m2.

Villaen er beliggende på idyllisk 5.261 m2 stor grund med flot park lignende have med høje bøgetræer og huset er opført i røde sten.

Grunden har mulighed for byggeri af lejeboliger, ejerboliger eller industri.( Der foreligger tegninger på evt. lejeboliger )

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn ly entre med klinkegulv, gipsloft med indbygningsspots, god plads til garderobe og med 2 indbyggede " hygge vinduer " til køkkenet .

1 stort lyst værelse som nu bruges som kontor, skabsplads samt pænt laminatgulv.

Flot Hall/ alrum i et, med særdeles flot trappe til 1 sal.

Pænt stort lyst køkken med hvide køkkenelementer med granit bordplade og alt i hårde hvidevarer, bla. Quooker , samt med adgang til viktualierum og med direkte adgang til alrummet, hvor der er plads til spisebord med udsigt til haven fra det store runde panorama vindue.

Dejligt lyst badeværelse med pænt klinkegulv samt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Pejsestue som nu bliver brugt til erhverv og med egen indgang og med dobbelt fransk glasdør mod spisestuen.

Særdeles flot stor spisestue med parketgulv samt stort vindue mod haven som giver godt lysindfald og en flot udsigt mod haven og med udgang til den skønne store solrige flise terrasse.

Skøn stor opholdsstue med parketgulv indbygget pejs, vinduer mod haven, flotte radiator skjulere samt med særdeles gode indretnings muligheder.

På 1 sal forefindes : Stor flot repos, som kan bruges til mange formål, gips loft samt stort ovenlysvindue og pænt laminatgulv pålagt.

2 store børneværelser.

Badeværelse med liggekar, badeværelses miljø skab med 2 nedfældede håndvaske, pænt vinylgulv samt skabe til opmagasinering.

Fra badeværelset er der direkte adgang til skønt stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads, massivt trægulv samt med flot udsigt til haven.

I kælderen forefindes : 2 disp. rum med evt. plads til vinkælder og stort rum, som kun anvendes til bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine / tørretumbler og med egen ind samt udgang, alle lofter er med hvælvinger.

Dette er en villa, der " oser " af hygge og her er plads til den pladskrævende familie, men der er også mange andre muligheder på denne store matrikel.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.