Tradsborgvej 64, 6731 Tjæreborg

Villa i landlige omgivelser i Tjæreborg med skøn grund og stor muret garage.

I det skønne Tjæreborg i landlige omgivelser, tilbydes denne 1 plans villa på ca. 109 m2 med tilhørende muret garage/udhus på ca. 50 m2 og på en stor naturgrund med særdeles flot udsigt til marker på ca. 1.171 m2.

Villaen er opført i brune sten med tagstenstag pålagt og har plastikviduer / døre monteret samt skøn ugenert lukket have med store bøgetræer og stor indkørsel med plads til mange biler.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys vinkelentre med diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme samt god plads til garderobe.

1 pænt stort lyst børneværelse, som nu bruges som soveværelse.

Pænt stort lyst bryggers/baggang med udgang, god skabsplads med skydelåger og skabe med håndvask samt med plads til vaskemaskine, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme.

Stort pænt lyst badeværelse med ensfarvede klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche og badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, gulvvarme mv.

Stort lyst soveværelse med god skabsplads og som nu bruges som børneværelse.

Dejligt lyst køkken/ alrum med pænt hvidt elementkøkken, som er opdelt med halvmur til alrummet, hvor der er god plads til stort spisebord og med udgang til haven samt skøn stor solrig flise terrasse. Fra køkken / alrum er der halvvæg mod den store lyse møblerings venlige opholdstue, hvor der er mulighed for indretning af 1 ekstra børneværelse. Der er monteret brændeovn samt varmepumpe i stuen.

Villaen er i pæn stand og bag garagen er der opført i dejlig stor overdækket terrasse, som kan bruges til mange formål.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.