Buntmagertoften 11, 6710 Esbjerg V

Med særdeles god beliggenhed i Fourfeld på lukket villavej og med nyt tag.

I det populære Fovrfeld med kort afstand til Fourfeldtskolen, Esbjerg Strand, Nørreskoven, busforbindelser samt med indkøbsmuligheder, tilbydes denne spændende flot renoverede 1 plans villa på ca. 136 m2 + lukket carport/bryggers på ca. 28 m2 med delvis gulvvarme.

Der er pålagt et nyt tagpap listetag for omkring 2 år siden

Villaen er beliggende med have op mod Fovrfeld Enge.Der er en skøn ugenert lukket solrig have med solrige terrasser. Villaen er opført i sten med liste tagpaptag

Indvendig tilbydes følgende indretning : Indgang gennem carporte/bryggers, som er med delvis gulvvarme,og med ovenlys vindue og er indrettet med plads til garderobe.

Lækkert stort lyst køkken / alrum med plads til spisebord og med et speciel designet køkken, hvor alt er lavet på bestilling. Endvidere er rummet med gulvvarme og med flot gulvklinke, samt med plads til spisebord og der er også direkte ind/udgang fra køkkenet.

1 stort badeværelse med lyse klinker og pænt badeværelsesmiljø-skab med nedfældet håndvask og sep. bruseniche.

2 pæne store lyse børneværelser, hvoraf det ene har udgang til den integrerede gårdhave og der er lavet et stort ovenlys vindue i loftet, som giver et fantastisk lysindfald

Særdeles lækker stor lys stue, med flotte ovenlysvinduer,som giver et fantastisk godt lysindfald, hvor man nemt kan opdele rummet med en opholdsstue samt spisestue og med udgang til den integrerede gårdhave samt haven. Der er endvidere pålagt smukt asketræs gulv.

En voksenafdeling med særdeles stort lyst forældresoveværelse, hvor der er lavet et " walk in closet " samt med udgang til haven, endvidere direkte adgang til særdeles lækkert lyst badeværelse, som er afskærmet med flot glas skydedørslåge.

I badeværelset er der flotte klinker, sep. bruseniche med glaslåger, gulvvarme samt et nydeligt badeværelsesarrangement med nedfældet håndvask.

Alle vinduer i villaen er skiftet indenfor 15 år, dog er terrassen døren original. Der er lyse asketræsgulve pålagt i alle værelser, med bundstykker som passer til gulvet. Bordplade i køkken matcher gulvene samt bundstykker, så der er en linie igennem huset.

Hele villaen fremtræder i særdeles god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa ? Du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere for en uforpligtende fremvisning af denne spændende villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.