Gabelsparken 71, 6740 Bramming

Storvilla på 222 m2 + 17 m2 erhverv ,som er opdelt i 2 lejemål, med god lejeindtægt.

I det skønne Bramming, og i det populære Gabelsparken med kort afstand til skole, stisystemer, indkøbsmuligheder, fuldt udbygget villakvarter, tilbydes denne storvilla på ca. 239 m2 incl. 17 m2 erhverv, som kan til mange formål som liberalt erhverv, desuden tilhørende muret garage/ carport.

Villaen er opført i en rødbrændt sten med et skiffer eternittag pålagt og udhænget er lavet i vedligeholdelses frit eternit og der er solceller på taget. Villaen er beliggende med skøn ugenert stor lukket have med stor solrig flise terrasse.

Villaen er idag opdelt i 2 lejemål, som ikke er godkendt af off. myndighed, og begge er frie fra d. 15.10.22 samt d. 30.09.22 og der er en særdeles god lejeindtægt, med hver sin indgang, så der er mulighed for, at bebo hele villaen fra d. 15.10.2022.

Lejemål nr. 1 har følgende indretning : Pænt stort lyst bryggers med klinkegulv, rusikloft, god skabsplads med håndvask og med plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Dejligt stort køkken / alrum / stue i et med et hvidt med trækanter og med en stor kogeø mod stuen. I stuen er dr plads til stort spisebord samt opholdsstue med et stort panorama vindue og vinduesparti mod haven og med udgang til den store solrige flise terrasse, pænt rustikloft samt massivt trægulv pålagt.

3 pæne store lyse børneværelser.

Stort lyst forældresoveværelse med lyst laminatgulv, rustikloft og med god skabsplads.

Stort pænt badeværelse med rusikloft, klinkegulv med gulvvarme, ophængt design toilet, hvide klinker på væggene, stor sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab i hvidt med 2 håndvaske og granit plade samt indbyggede skabe med skydelåger.

Lejemål nr. 2 :

Kompineret bryggers/ køkken / stue i et med et pænt lyst elementkøkken, kogeø, klinkegulv med gulvvarme og i stuen er der pålagt massivt trægulv samt indbygget pejs og god plads til spisestue samt opholdsstue, endvidere med udgang til terrasse samt haven.

Pænt lyst børneværelse med rustikloft samt massivt trægulv.

Sauna med infrarødt lys.

Dejligt lyst forældresoveværelse med massivt trægulv, rustikloft , skabsvæg og med udgang til badeværelset.

Pænt stort lyst badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, stor sep. bruseniche, ophængt design toilet, pænt kirsebær farvet badeværelses miljø skab med nedfældet hvid håndvask.

Der er tilhørende garage med værksted i den ene ende.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende storvilla, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.