Stormgade 87C, 1. tv., 6700 Esbjerg

Super flot renoveret Ejerlejlighed på 58 m2 på 1 sal med særdeles stor altan.

I den indre by med kort afstand til gågaden, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, mv. tilbydes denne flotte renoverede samt velindrettede Ejerlejlighed på ca 58 m2 med dejlig stor altan, lejligheden er beliggende på 1 sal for enden af ejendommen, uden naboer på hver side samt med tilhørende loft/kælderrum.

Lejligheden er beliggende i ejendom med styr på økonomien og med god administrator. Der er mulighed for parkering i gården samt grønt areal med mulighed for grill.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med massivt trægulv og god garderobeplads, indbygningsspots i loftet.

Pænt flot renoveret badeværelse med gulvvarme, nydeligt klinkegulv samt flotte hvide klinker i bruser, ophængt toilet samt indbygningsspots i loftet.

Lækkert lyst køkken med hvide køkken elementer, udgang til baggang, plads til mindre spiseplads, pænt klikgulv samt indbygningsspots i loftet, der er desuden monteret opvaskemaskine.

Stort lyst soveværelse med indbygningsspots, massive trægulve, god skabsplads og med udgang til den skønne store altan, hvor der er pålagt terrasse brædder.

Pæn stor lys møblerings venlig opholdsstue med flot massivt trægulv.

Der er monteret nye radiatorer, flotte gipslofter, filsede vægge samt smuk fyldningsdør til soveværelset.

Hele lejligheden har gennemgået stor renovering i 2016 med bla. nye elinstallationer, nyt køkken samt nyt badeværelse og fremstår i flot og vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte lejlighed, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.