Strandbygade 6, 5. 34., 6700 Esbjerg

Super lækker lejlighed på 110 m2 med usædvanlig flot havudsigt, altan, parkeringspads

I en af byens attraktive ejendom Strandbyhus, sælges denne flotte lejlighed med usædvanlig havudsigt, fra køkken, alrum, stue samt den solrige altan.

Arkitektonisk flot ejendom med velfungerende ejerforening og beliggende tæt på gågaden, indkøbsmuligheder, Musikhuset og havnen.

Når man kommer ind i ejendommen er der flot indgangsparti, med aflåst hoveddør, dørtelefon og der er installeret stor elevator.

På toppen af ejendommen er der stor fælles tagterrasse, hvor man kan nyde udsigten ud over Esbjerg, der er endvidere kælderrum samt super parkeringsplads til kælderen.

Indvendigt i lejligheden tilbydes følgende indretning. : Stor entre med god garderobeplads samt god skabsplads og med fransk glasdør til køkken/ alrum / stue.

Stort lyst værelse / kontor med skabsplads samt med vindue fra gulv til loft.

Flot badeværelse med diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche med glasdør, ophængt toilet og plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Stort lyst soveværelse med skabsplads og med vindue fra gulv til loft.

Når man træder ind i køkken / alrum / stue, bliver man " blæst bag over " af det store usædvanlige store lyse rum med en SUPER FANTASTISK UDSIGT, fra vinduespartierne i stuen og det gælder, uanset, hvor man opholder sig i rummet.

Der er god plads til spisebord, opholdsstue samt køkkenet er gemt bag halvvæg til stuen og rummet er særdeles møblerings venlig.

Fra stuen er der direkte adgang til den store solrige altan med terrasse brædder samt den USÆDVANLIGE FLOTTE HAVUDSIGT.

En helt igennem flot lejlighed med en FANTASTISK FLOT UDSIGT. Dette er boligen til køberen, som ønsker sig den BEDSTE UDSIGT over havet samt til Fanø og indsejlingen til Esbjerg.

Har Du lyst til en uforbindende fremvisning af denne spændende lejlighed, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.