Landsbytoften 8, Vester Nebel, 6715 Esbjerg N

Delvis renoveret 2 plans villa I Vester Nebel på ca. 157 m2 med muret garage.

I det skønne Vester Nebel og med særdeles godt nær miljø, tilbydes denne delvis renoverede 2 plans villa på ca. 157 m2 med tilhørende muret garage.

Villaen er opført i en brun sten med rødt tagstenstag pålagt og beliggende for enden af blind villavej, og med skøn solrig tilhørende have.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre med nydeligt klinkegulv, troldtekt loft med indbygningsspots,med god plads til garderobe samt med gulvvarme.

Pænt lyst bryggers med mange skabe samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler, nydeligt klinkegulv med gulvvarme, troldtekt loft med indbygningsspots, håndvask og med udgang til garage.

Særdeles lækkert moderniseret badeværelse med gulvvarme og med flotte klinker på gulv samt vægge, frit stående badekar på fødder, stor sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, ophængt toilet samt troldtekt loft med indbygningsspots.

Nydeligt køkken med flot hvidt elementkøkken, mørk bordplade, plads til spiseplads og i åben forbindelse til den store lyse opholdsstue med spindel trappe til 1 sal og med direkte adgang til sep. spise afdeling med plads til stort spisebord. Hele rummet har nydeligt klinkegulv med gulvvarme samt flot opsat troldtekt loft med indbygningsspots. Der er ligeledes installeret pæn brændeovn. Fra stuen er der udgang til haven.

På 1 sal forefindes : 2 gode store børneværelser, hvoraf det ene er stort og begge værelser er med hyggelig skråvæg.

Badeværelse med klinkegulv, sep. bruseniche samt toilet samt håndvask, der er endvidere monteret ovenlysvindue.

Stort lyst soveværelse med udgang til overdækket svalegang.

Hele 1 sal er ikke renoveret.

Der er isat træ/aluvinduer i stueetagen samt flot træ fordør i hvid.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne delvis renoverede 2 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.