Ringen 50, st. tv., 6700 Esbjerg

I pæn og vedligeholdt ejendom, tilbydes denne stuelejlighed med altan.

Med kun 10 minutters gang til midtbyen tilbydes denne flotte lejlighed!

I pæn og velholdt rødstensejendom tilbydes pænt moderniseret og indflytningsklar ejerlejlighed med god udsigt. Ejendommen er beliggende omkring 10 minutters gang fra gågaden og Broen, ligesom der kun er få minutters gang til indkøb og offentlige transportmidler.

Der er tale om en velfungerende ejerforening med professionel administrator, trappevask og tilknyttet vicevært. Der er pæne fælles områder og gode parkerings forhold til ejendommen. Der er fælles vaskeri og cykelrum i ejendommens kælder. Ejendommen er fået nyt tag i 2018.

Indvendigt tilbydes (se også plantegning): Entré med plads til sko og overtøj, god størrelse køkken med god skabsplads, pænt badeværelse m/ sep. bruseniche, pænt lyst soveværelse med god skabsplads. Dejlig lys stue med gode indretningsmuligheder, dejligt udsigt og dør til stor, ugeneret sydvendt altan.

En velbeliggende, pæn og indflytningsklar ejerlejlighed med attraktiv beliggenhed i forhold til midtbyen og nem adgang til byens mange uddannelsesinstitutioner. Lejligheden er velegnet til forældrekøb!

Ring og hør nærmere eller aftal tid for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.