Darumvej 53A, 6700 Esbjerg

Særdeles velindrettet Andelsbolig på 97 m2 med egen carport og skøn flisebelagt solrig have.

I det skønne Østerbyen, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på ca. 97 m2 med tilhørende carport samt redskabsrum og med skøn solrig flisebelagt gårdhave med bøgehæk.

Andelsboligen er opført i 2008 i en flot brændt mursten med tagstenstag pålagt og har flotte vinduer samt døre isat i en mørk træsort.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Flot lys entre med diagonalt liggende klinkegulv med god plads til garderobe.

Pænt stort lyst værelse / kontor med god skabsplads og gulvtæppe.

Særdeles stort lyst badeværelse med smukt diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, indbygnings spots i loftet, stor sep. bruseniche og nydeligt hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask og med god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Stort pænt lyst soveværelse med gulvtæppe samt stort skab med skydedørslåger.

Særdeles lækkert stort lyst køkken / alrum / stue i et, med loftet ført til kip i stue/ alrum og med udgang til den skønne solrige flise belagt have. Rummet er med hyggelige små vinduer mod gaden og der er pænt lyst hvidt køkken, med god skabsplads og med pæn mørk bordplade pålagt, der er endvidere indbygningsspots i loftet mod køkkenet. Fra entreén er der isat flot sprossedør med køkkenet.

Hele boligen har flot opsatte gipslofter samt nydeligt lyst laminatgulv pålagt i køkken/alrum /stue og der er indvendigt monteret flotte hvide døre, hele boligen har gulvvarme.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.