Amagervej 14, 1. 1., 6705 Esbjerg Ø

Andelsbolig på 71 m2 med altan og boligafgift på Kr. 2.019 pr. mdr

I særdeles efter tragtet Andelsbolig forening med styr på økonomien og med god administrator, tilbydes denne Andelsbolig på 71 m2 med elevator.

Andelsboligen er beliggende tæt ved indkøb og institutioner med gode busforbindelser. Dejlige udendørs arealer, gode parkerings forhold, samt tilhørende kælderrum. Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med pænt laminatgulv god garderobe plads.

Pænt lyst badeværelse med sidde badekar og med hvide klinker på væggene samt pænt vinylgulv pålagt, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Pænt stort lyst soveværelse med laminatgulv, værelset er nu opdelt med let gipsvæg, som nemt kan fjernes og der er også indrettet mindre " walk- in - closet " i soveværelset.

Skøn stor lys opholdsstue, som er særdeles indretnings venlig og hvor der er plads til spisebord samt opholdsstue afdeling og der er udgang til skøn altan med god udsigt, der er envidere pålagt pænt laminat gulv.

Særdeles pænt lyst køkken med skabs elementer fra IKEA som er hvide og der er pålagt massiv egetræsbordplade og med plads til mindre spiseplads og med pænt laminatgulv.

Der er særdeles flot kælder samt adgang til vaskemaskine samt tørretumbler og cykelkælder samt tørrerum.

Hele lejligheden fremtræder i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og vi kan aftale nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.