Neptunvej 20F, 6710 Esbjerg V

Skøn velinrettet Andelsbolig i Sædding med kort afstand til strand & indkøb.

I fuldt udbygget kvarter med kort afstand til bus, indkøbsmuligheder, 5 min. gåafstand til Sædding Strand, Nørreskoven mv. tilbydes denne velholdte rækkeandelsbolig med udnyttet 1.ste sal, endvidere er der tilhørende redskabsrum samt egen carport.

Andelsboligen er opført i røde sten med rødt tagstenstag og beliggende med mindre lukket atrium have med minimal vedligeholdelse.

Andelsforeningen har endvidere et fint udstyret fælleshus med festsal, fuldt udstyret køkken, værelse til overnatning, badeværelse, der kan lejes.

Andelsboligen har følgende indretning: Entre med lyst klinkegulv og plads til garderobe samt flot fyrretræ's trappe til 1.ste salen, under trappen er der indrettet depotrum.

Bryggers / toilet med lyst klinkegulv, skabsplads med håndvask og plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Lækkert stort lyst køkken / alrum / stue i et , med flot hvidt elemetkøkken, plads til stort spisebord og mulighed for indretning af hyggelig opholdsstue, der er endvidere udgang til den skønne solrige ugenerte atrium have, i hele rummet er der pålagt nydeligt trægulv.

På 1 sal tilbydes : Stor lys repos som kan indrettes til hjemmekontor.

1 stort lyst værelse / kontor, med nydeligt trægulv.

Pænt stort lyst forældresoveværelse med nydeligt trægulv.

Nydeligt stort lyst badeværelse med lyse klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche og pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, gulvvarme mv.

Hele boligen fremstår i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne samt velindrettede Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.