Darumvej 22, 3 mf, 6700 Esbjerg

Særdeles lækker andelsbolig på 81 m2, med altan og udsigt til vand.

I den Østlige del af Esbjerg, med gåafstand til den indre by og med Lergravsparken som nabo, kort afstand til havnen og med indkøbs muligheder, tilbydes den vel indrettede Andelsbolig på 81 m2 med skøn solrig altan som er med særdeles god udsigt.

Andelsboligen er beliggende i yderst veldrevet Andelsbolig forening med god administrator og med styr på økonomien.

Der er gode parkerings muligheder.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med god plads til garderobe.

Pænt stort lyst badeværelse med lyse klinker på gulv samt vægge, gulvvarme, sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og der er plads til vaskemaskine & tørretumbler i badeværelset.

Lækkert stort lyst soveværelse, med skabsplads med skydedørslåger, hyggelig skråvæg og med ovenlysvinduer i loft som går ned til gulv, hvor det giver et særdeles flot lysindfald.

Særdeles lækker stor møbleringsvenlig lys stue, med gode møblerings muligheder, for opholdsstue samt plads til stort spisebord og med udgang til skøn solrig altan med udsigt til vand, der er endvidere ovenlysvindue monteret i hyggelig skråvæg.

Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og køkkenet er med hvide køkken elementer og med alt i hårde hvidevarer.

1 stort ekstra lys værelse med hyggelige skråvæg og der ovenlys vinduer fra loft til gulv.

Hele lejligheden fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og lejligheden har flotte lyse laminatgulve pålagt i hele lejligheden

Har Du lyst til en uforpligtende fremvisning af denne spændende andelsbolig med særdeles god udsigt, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse af andelsboligen, sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.