Saltholmsvej 10, 2. th., 6705 Esbjerg Ø

Flot Andelsbolig på 82 m2 med altan på 2 sal i Frejaparken.

I det eftertragtede Esbjerggaard i Frejaparken, tilbydes denne flot renoverede 82 m2 Andelsbolig, hvor der bliver monteret en en stor altan i uge 50 ( 2021 ), Andelsboligen er beliggende i særdeles god Andelsboligforening, hvor der er kort afstand til busforbindelse, indkøbsmuligheder, uddannelses institutioner mv. , foreningen har en særdeles god økonomi og administrator, som har styr på tingene.

Lejligheden er beliggende i rød murstens ejendom med 6 boliger i hver opgang og denne bolig er beliggende på 2 sal, med en særdeles god udsigt til grønt område.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med indbyggede skabe og god garderobeplads.

Pænt stort lyst soveværelse med dobbelt dør til " fransk altan " , hvor der senere bliver udgang til den store solrige altan, god skabsplads og en flot radiator skjuler.

Flot lyst badeværelse med hvide klinker på væggene samt grå klinke på gulvet, sep. bruseniche, gulvvarme, " troldtekt " loft og flot håndklæde tørrer samt nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Super lækkert køkken med hvide køkkenelementer med kirsebærkant og utrolig flot bordplade.

Pænt stort lyst værelse / kontor.

Pæn stor lys opholdsstue med god plads til stort spisebord og særdeles gode muligheder for indretning af hyggelig opholdsstue.

Hele lejligheden har flotte lyse laminatgulve pålagt og fremstår i god samt vedligeholdt stand

Andelsboligen kan overtages nu eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte Andelsbolig. Du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.