Skovgårdsvej 2-4-6 2, 6760 Ribe

Moderne trelænget heste ejendom 5 min. fra Ribe by midte.

Blot 2,5 km fra Ribe Domkirke ligger denne skønne heste ejendom om kranset af skov og marker, med mange muligheder for diverse udfoldelser og klassisk hestehold.
Stuehuset ligger i skøn forlængelse af Ribe Plantage, omgivet af stor velplejet have med frugttræer og buske, der ofte besøges af råvildt med deres lam. Stuehuset er oprindeligt fra 1932 og er løbende renoveret med nye vinduer og udvendige døre (2002), træ gulve med 250 mm isolering 2008, badeværelse og køkken (2009) samt nyt tag (2000). Stueetagen rummer en hall med frit lagte bjælker og svungen trappe til første sal, stor stue med udsigt til haven og skoven, indeholdende daglig stue og rummelig spisestue med brændeovn, et stort værelse/stue med udgang til terrassen, stort lyst badeværelse med gulvvarme (2009), moderne køkken og stort bryggers med rigtig god skabsplads og vaske søjle. Førstesalen indeholder et stort forældre soveværelse med indbygget garderobe, udsigt til skov og egne marker, opholds rum med brændeovn nr. 2, badeværelse og endnu et værelse med udsigt over spring banen mod øst. Gårdspladsen er vel anlagt og indbydende med stort kastanje træ i midten, med plads til 4-5 biler, udover pladsen i garagen.
Ejendommen drives i dag som et ride center med faciliteter i topklasse. Der er således anlagt en meget stor sand bane (50x90), der kan rumme 3 internationale dressur baner på én gang, og banen står ikke under vand, idet den er anlagt med dræn. Derudover findes en stor og vel anlagt spring bane med tilhørende spring materiel, og nord for spring banen forefindes i tillæg en flis bane (20 x 60) med vandingsanlæg.
Der er 2 store marker med 3 folde på hver og desuden 2 syge folde, en på græs og en på sand, (der er vand kopper på alle græs folde) og hertil er også oprettet udendørs vandspiltov.
Ride hallen opført i 1985 (1182m²) er vel disponeret med rytter stue/cafeteria, 2 kontorer, badeværelse med bruse faciliteter og industriel vaskemaskine, 20 x 40 ride hal og stor opbevarings plads til halm og maskiner. Hallen har 3 indgange, automatisk vandingsanlæg og automatisk lampe-tænde/slukke-funktion. Derudover separat lejlighed på 1 sal i hallen, indeholdende to soveværelser, badeværelse med installation for vaskemaskine og tørretumbler, samt åbent nyere køkken i forbindelse med stuen med udsigt over markerne.
Stald afsnittene er indrettet med henholdsvis 10 og 15 vel disponerede bokse, hvor næsten alle har vinduer, som kan åbnes/kippes. Nuværende ejer har siden 2001 løbende foretaget betydelige renoveringer af el og vand-installationer, vinduer/porte-døre og mekanisk udsugning. Der er opført et funktionelt sadel rum med individuelle sadel skabe til op stalder. Taget er udskiftet (røde teglsten med under tag) i 1999 og 2001
På nuværende tidspunkt lejer Ribe Rideklub sig ind på faciliteterne. Rideskolehestene (11 stk.) inkl. udstyr ejes af nuværende ejer, og følger med ejendommen.
Som indledningsvist nævnt ligger ejendommen helt udsædvanligt tæt på byen men alligevel afskærmet i naturskønne omgivelser. Såvel daginstitutioner, folkeskoler og gymnasiale uddannelser er alle beliggende inden for 3 km.
Der er gode tog- og busforbindelser til resten af regionen.
Denne ejendom henvender sig til den kvalitetsbevidste, med smag for detaljen. Ridecentret er moderniseret med henblik på både dyrs såvel som menneskers velfærd. Ejendommen skiller sig ud fra andre ejendomme, ved at den er placeret indenfor bygrænsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.