Nørremarkvej 23, 6740 Bramming

KØB DENNE DEJLIGE HESTEEJENDOM OG BO NÆSTEN GRATIS, VED UDLEJNING AF BOKSE SAMT RIDEHAL, DER ER MULIGHED FOR LEJE AF GRÆSMARKER

Med 20 min. kørsel til Esbjergs centrum, tilbydes denne sjældne, lækre samt vedlige holdte heste ejendom på ca. 170 m2 beboelse.

Heste stald på ca. 206 m2 med 5 flotte heste bokse, og stor rytter stue,endvidere er der tilbygning på ride hallen, hvor der er 13 pragtfulde heste bokse til udlejning for 1000 kr. pr. måned pr. stk.

For enden af ride hallen er der en stor løs stald, og endvidere er der stor flot udendørs ridebane.

Ride hallen er 20 x 40 m2 og med særdeles lækkert lys indfald og gode indtjeningsmuligheder ved udlejning.

I beboelsen forefindes der lige nu, 2 beboelser. Udlejnings beboelsen indeholder lækkert stort køkken/alrum, stor lys opholdsstue. Stor entre med plads til garderobe.

Flot lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv med sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Pænt stort lyst soveværelse med skabsplads. Hele beboelsen har nydelige trold tekt lofter opsat i hele beboelsen og hele lejligheden fremstår i overordentlig god stand og kan udlejes for Kr. 4.800 incl. forbrug.

Privat beboelsen : Baggang med plads til garderobe. Lækkert bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, mange skabe og håndvask.

Utrolig flot og lækkert køkken/alrum med smukt køkkenbord i massivt træ, nydeligt klinkegulv og synlige hanebånd i sorte farver som passer ind i rummet med gips lofter ført til kip og med mange velux vinduer isat, så det giver et fantastisk lys indfald , endvidere er der udgang til skøn solrig flise terrasse, samt haven.

Stor flot lys entre med plads til garderobe. Nydeligt badeværelse med flot klinkegulv, gulvvarme samt sep. bruseniche.

Utrolig stor forældre soveværelse som kan laves om til 2 værelser, hvis man har brug for dette.

2 store lyse børneværelser.Der ligger en skov op til ejendommen samt en sø og man må ride i skoven. Der er desuden mulighed for, at leje den ene bolig ud og få en god lejeindtægt.

Hele ejendommen med alle tilbygninger fremstår i overordentlig god samt vedligeholdt stand både indvendig samt udvendig og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Dette er en ejendom, som absolut, skal opleves, da kun kan blive fascineret over den, når man kommer derud og man bliver absolut ikke skuffet !

DER ER STOR EFTERSPØRGSEL PÅ HESTE BOKSE PÅ EJENDOMMEN.

Har du lyst til en uforpligtende fremvisning af den enestående flotte ejendom, så ring venligst til vort kontor og aftal tid, for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.