Hygum Mosevej 4, 6715 Esbjerg N

Idyllisk beliggende Fritidslandbrug med mulighed for hestehold på ca. 2.3 Ha. i Vester Nebel

I landlige omgivelser med kort afstand til bus, lufthavn, Esbjerg Centrum mv. tilbydes denne delvis renoverede ejendom, beliggende på lukket grundstykke på ca. 2,3 ha.
Ejendommen er opført i mursten og pålagt eternittag og med skøn tilhørende have. Der er flere udbygninger til ejendommen og de kan anvendes til hestehold, med plads til en del hestebokse.

Der er endvidere indrettet stor flot gildesal, med flot badeværelse samt barplads i den ene udbygning, som skal opleves/ses.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med flot klinkegulv og med plads til garderobe, der er endvidere gjort plads til vaskemaskine/tørretumbler. Stort lyst badeværelse med ensfarvede klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche, lyse badeværelses elementer, gulvvarme mv.

Pænt stort lyst landkøkken med flot massiv granitbordplade, lyse køkkenskabs elementer, laminatgulv , god sep. spiseplads og i åben forbindelse til stuen.

Dejlig stor lys opholdsstue med laminatgulv, gipsloft samt skøn brændeovn. 3 gode lyse børneværelser. Pænt stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads. Ejendommen er blevet modermiseret med nye gipslofter, i næsten hele ejendommen.

Jorden der er tilhørende ejendommen, ligger rundt om ejendommen.

Har du lyst til, at bo på landet og så alligevel, ikke have så langt til Esbjerg, så er dette et oplagt sted. Har du lyst til en uforbindende besigtigelse? Du bliver bestemt ikke skuffet!

Ring venligst til vort kontor og aftal nærmere. Overtagelse af ejendommen kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.