Lorents Møllers Vej 42, 6700 Esbjerg

Villa i Østerbyen med utallige muligheder på ca. 167 etagem2.

I Østerbyen med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder samt i gåafstand til Esbjerg midtby, tilbydes denne 1 plans villa på ca. 92 m2 samt god høj kælder på ca. 75 m2 og med tilhørende carport på ca. 11 m2.

Villaen er beliggende i roligt kvarter på en blind vej, så der er ingen gennemkørende trafik og opført i røde sten med et bølge eternittag pålagt og skøn solrig ugenert lukket have.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med plads til garderobe og med nedgang til kælderen.

Dejligt lyst køkken med et ældre elementkøkken, panelloft samt vinylgulv pålagt og plads til mindre spiseplads. Der er her mulighed for, at nedlægge væggen til stuen og få et stort køkken / alrum.

Pæn stor lys møblering venlig opholdsstue med udgang til solrig flise terrasse samt haven, der er opsat et panelloft og der er mulighed for, at etablere et værelse med indgang fra stuen eller gangen. Fra stuen er der udgang til stor skøn udestue, hvorfra man kan komme videre ud i haven.

Ældre badeværelse med smukt mossaik gulv, skabsmiljø med nedfældet håndvask, sep. bruser og her er der mulighed for, at inddrage garderobe plads i gangen , så man kan etabelere et stort badeværelse.

Omklædnings værelse med god skabsplads, som kan omdannes til " walk in closet " og herfra er der direkte adgang til stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads.

I kælderen forefindes : 2 gode disp. rum med varme samt god lofts højde.

Bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine & tørretumbler og god mulighed for, at etablere mange skabe.

Viktualierum.

Dejligt stort værksted.

Egen ind/udgang med et stort lyst indgangs areal.

Hele kælderen har god loftshøjde.

Hele villaen fremtræder i fin stand og sælges for dødsbo, med sædvanlig ansvarsfraskrivelse og der udarbejdes Tilstandsrapport samt El-rapport og tilbydes Ejerskifteforsikring.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa med utallige muligheder, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.