Carit Etlars Alle 63, 6700 Esbjerg

Super flot renoveret 1 plans villa på ca. 165 m2 i Østerbyen.

I det skønne Østerbyen, tilbydes denne velrenoverede 1 plans villa på ca. 165 m2 med tilhørende carport på ca. 19 m2. Villaen er opført i sten som er vandskurede og med et pænt mørkt tagstenstag pålagt og beliggende med skøn stor solrig lukket have med skønne flise terrasser.

Villaen er beliggende i gåafstand til skoler, indkøbsmuligheder, Esbjerg midtby mv.

Indendigt tilbydes følgende indretning : Entre med smukt klinkegulv og der er opsat skydedørslåger til stor garderobeplads/ viktualierum.

Pænt lyst gæstetoilet med ophængt toilet, nydeligt klinkegulv, vandskurede vægge samt pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Særdeles flot stort lyst køkken / alrum med flot hvidt køkken og smart sort bordplade pålagt, vandskurede vægge klinkegulv med gulvvarme og køkkenet er adskilt til alrummet med serveringsø og i loftet er der opsat et smart akustik panel med spots.
I alrummet er der særdeles god plads til stort spisebord og på gulvet er der lyst laminatgulv samt flot hvidt struktur panelloft opsat og endvidere er der udgang til skøn solrig ugenert flise terrasse.

Stor lys fordelingsgang med flot fransk glasdør isat.

2 pæne store lyse børneværelser med vandskurede vægge samt flotte struktur panel lofter opsat.

Særdeles flot stort badeværelse med plads til vaskemaskine & tørretumbler, vindue fra gulv til loft, som giver et godt lysindfald, flotte klinker på vægge samt gulv, ophængt toilet, sep. bruseniche, nydeligt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, hvidt struktur panelloft med indbygnings spots.

Fra badeværelset er der direkte adgang til stor " walk in closet ".

Pænt stort lyst forældresoveværelse med indbyggede skabe, indbygnings spots i loftet og med massivt plankegulv, vandskurede vægge.

Særdeles spændende og hyggelig opholdsstue med vandskurede vægge, loftet ført til kip med flotte hvide struktur panel lofter, massivt plankegulv og med super flot trappe op til lækker hyggelig hems, med hyggestue.

Hele villaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand og der er gulvvarme i næsten hele huset, med undtagelser af børneværelser samt " walk in closet " og der er isat flot hvide indvendige døre.

Har Du lyst til en uforbindende fremvisning af denne villa, til den plads krævende familie, da kontakt venligs vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.