Fenrisvej 4, 6705 Esbjerg Ø

133 m2 1 plans villa med 2 børneværelser samt 2 badeværelser med brusniche i begge

I det skønne Jerne, på særdeles rolig mindre villavej, tilbydes denne flot renoverede 1 plans villa på ca. 133 m2 med tilhørende carport på ca. 15 m2 , der er endvidere opført et nyt værksted i baghaven, som ikke er påført BBR.

Villaen er opført i mursten som er vandskuret hvid, med et pænt rødt tegltag/built up pålagt, flotte sorte trævinduer og super flot solrig fliseterrasse, pæn anlagt have med nydelig indkørsel og huset fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand, med kort afstand til indkøbsmuligheder, uddannelses institutioner, busforbindelse samt skoler.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn stor lyst entre med god garderobeplads og et flot troldtekt loft.

Flot gæstetoilet med grå gulvklinke og gulvvarme, hvide klinker som ligger vandrette på vægge, sep. bruseniche, nydeligt hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.og nydeligt gipsloft.

Pænt lyst forældresoveværelse med indbyggede skabe, gipsloft samt nydeligt laminatgulv.

2 dejlige lyse børneværelser med skabsplads, gipsloft samt pænt lyst laminatgulv.

Husets " hjerte" er det særdeles flotte lyse køkken/ alrum med direkte adgang til den store møblerings venlig opholdsstue. Køkkenet har et flot hvidt elementkøkken med hvid smart bordplade samt et smart vaskeø mod alrummet og med indbygget kølefryseskab. Fra køkkenet er der indrettet et dejligt viktualirum med klinkegulv.
I alrummet er der særdeles god plads til stort spisebord og hele rummet har et pænt troldtekt loft opsat, med indbygnings spots i køkkenet samt nydeligt lyst laminatgulv pålagt og der er udgang til den skønne solrige fliseterrasse samt have.

Stor lys hyggelig vinkelopholdsstue med flot opsat troldtekt loft samt nydeligt laminatgulv og med særdeles gode indretnings muligheder.

Særdeles pænt badeværelse med sep. bruseniche, flot gulvklinke med guvvarme, nydelige hvide klinker på vægge som er påsat vandrette, gips loft samt flot hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, endvidere er der gjort plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Pæn lys baggang med skabsplads samt med plads til garderobe, nydeligt klinkegulv og med egen ind/udgang.

Hele villaen, som har gennemgået en stor renovering, fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand med vandskurede vægge og flotte indvendige hvide døre.

Dette er en villa som er indflytnings klar og hvor der IKKE skal laves nogen for for renovering.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne særdeles skønne villa, du bliver bestemt ikke skuffet ! Kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.