Hindebægervej 20, Havneby, 6792 Rømø

Usædvanlig flot Feriebolig på ca. 97 m2 i Resort på Rømø

Med gåafstand til Havneby, tilbydes denne stilrene luksus feriebolig på ca. 97 m2 i 2 plan opført i 2007 og med 2 pæne store solrige terrasser. Boligen er beliggende i et resort som er arkitektonisk flot, opført i rødbrune sten med stråtag, aluvinduer og kobber inddækningen samt med parkering, direkte udenfor boligen. Boligen er udstyret med automatisk nøglekode. Boligen er beliggende som den sidste i rækken af boliger.

Boligen er beliggende i resort, hvor der er adgang til centerbygning med bowlingbaner, restaurant, svømmebassin for både voksne og børn, fitness og welness område med bl.a. terapibade, sauna, kurbad samt spabad.

Der er ligeledes adgang til golfbane.

Boligen har følgende indretning : Stor flot lys entre med gipsloft til kip og med smart akustik panelvæg fra gulv til loft med mulighed for, at hænge overtøj på smarte messing knager, flot massiv trætrappe " Sydthy trappe" til 1 sal.
Rummet har direkte adgang til smart køkken med et " Unoform " køkken med smarte messing greb, vaskeø med håndvask og med spiseplads, vandskurede vægge og indbygget pejs i rå murstensvæg, for enden af det lyse rum, er der indrettet " hyggekrog " med aukustikvæg, hyggestole samt et massivt plankebord fra " Moesgaard " med bænk og stole, gipsloft samt flot klinkegulv i hele rummet og der er udgang til skøn solrig flise terrasse.

2 flotte lyse soveværelser med dobbeltseng og flot aukustik bagvæg, skabe med skydedørslåger, skrivebordsplads, gipsloft, vinduer fra gulv til loft.

Stort flot badeværelse med flotte klinker på gulvet, gipsloft med indbygningsspots, vandskurede vægge og flotte klinker i den sep. bruseniche med glasdør, ophængt toilet, plads til vaskemaskine særdeles pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, siddeplads foran bruseniche.

På 1 sal tilbydes følgende : 1 stort særdeles velindrettet rum, hvor der er indrettet en hyggelige fjernsyns afdeling, rå murstens gavlvæg, vinduer fra gulv til loft, særdeles flotte møbler i dansk design, vandskurede vægge, flot massivt trægulv og med udgang til særdeles store flotte solrige terrasse med et maritimt gelænder.

Boligen er udstyret med Flex control, således at man fjernbetjene elvarme, alarm mv. hjemmefra.

Foran boligen er der lavet en smuk brændekasse, som er inddækket med kobber.

Hele boligen er udstyret med gulvvarme i stueetagen.

Udlejet i 2021 for Kr. 63.048

Har du lyst til, at se denne "perle", med de mange detaljer, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning.

Overtagelse sker efter nærmere aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.