Rolfsgade 101, 6700 Esbjerg

Særdeles spændende villa i Esbjerg midtby på ca. 242 m2, egen bibliotek.

I den indre by, tilbydes den gamle købmands ejendom, som er opført af købmand Rasmus Hansen i 1895. Der er blevet drevet købmandsbutik helt op til midt 70 erne. Villaen er beliggende med kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder, Politi station, sygehuset , gymnasium , sportsfaciliteter, grønne områder samt i gåafstand til Esbjergs bymidte.

Villaen er opført i sten med rødt tagstenstag pålagt og huset er blevet renoveret i 1990 & 2003. Nyt tag, kviste, ovenlys vinduer isat i 2015. Der er tilhørende skøn charmerende mindre ugenert lukket have med væksthus.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Flot lys entre med gipsloft ført til kip, samt med plads til garderobe og med fransk dobbeltdør til stuerne.

Baggang med pænt diagonalt liggende klinkegulv, gipsloft med ovenlys vindue isat, som giver godt lysindfald og med plads til garderobe.

Mellemgang til gæstetoilet med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv, indbyggede skabe, gipsloft med indbygningsspots og med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt gæstetoilet med diagonalt liggende klinkegulv, toilet samt forhøjet vask på nydelig bordplade, gipsloft med indbygningsspots.

Spændende charmerende køkken med et pænt diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, hvide køkken elementer med flotte granit bordplader og en kogeø med gaskomfur, gipsloft med indbygningsspots og med en særdeles flot massiv trappe til 1 sal.

Stor lys flot spisestue med massive gulvplanker, dobbelt fransk sprossedør mod køkkenet, gipsloft med smukke kunststuk kanter, der er god plads til stort spisebord, fra spisestuen er der direkte adgang til skøn hyggelig lys møblerings venlig opholdsstue med nydeligt massivt plankegulv, gipsloft med kunststuk.

Særdeles stort hyggeligt kontor med plankegulv samt gipsloft med indbygningsspots.

Fra kontoret er der direkte adgang til særdeles stort og adeles hyggeligt bibliotek med reoler fra gulv til loft, flot gipsloft med indbygningsspots og fra biblioteket er der nedgang til kælderen.

På 1 salen forefindes : 3 gode lyse børneværelser, hvoraf det en er med hyggelig kvist, de har alle hyggelige skråvæg samt plankegulv.

Pænt stort lyst forældresoveværelse med hyggelig kvist samt synlig skråbjælke og nydeligt plankegulv.

Stor lys opholdsstue med synlige hanebånd, ovenlys vindue, hyggelig kvist samt loft ført til kip og der er adgang til hems fra stuen.

Pænt stort lyst badeværelse med vinylgulv, marmorbordplade med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, ovenlys vindue samt hyggelig skråvæg.

1 rum, som står ufærdigt, men er forberedt til badeværelse, så man enten kan lave et stort badeværelse eller et gæstetoilet.

I kælderen forefindes 3 disp. rum samt mindre værksted.

Dette er en villa der " oser " af hygge og man har stadig mulighed for, at sætte sit eget præg på en evt. ombygning.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.