Abildvej 12, 6800 Varde

Særdeles lækker vedligeholdt byvilla med 10 min. til Vardes centrum

I Varde med kort afstand til indkøbsmuligheder, gåafstand til Lykkegårdsskolen, daginstitution mv. tilbydes denne særdeles velholdte 2 plans bolig på ca. 108 m2 med tilhørende stor flot carport med tilhørende værksted på ca. 40 m2.

Villaen er opført i sten, som er vandskuret og villaen har et pænt mørkt tagstenstag pålagt og beliggende med skøn solrig ugenert lukket have med skøn solrig stor fliseterrasse.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med nydeligt klinkegulv, god plads til garderobe samt flot massiv trætrappe til 1 sal.

Pænt stort flot elementkøkken med mørk bordplade, dobbelt fransk terrassedør til baggården samt den store flotte solrige fliseterrasse og have samt carport og værksted. Fra køkkenet er der nedgang til mindre kælder, hvor installationerne til huset forefindes.

Fra køkkenet er der direkte adgang skøn lys spisestue, med flot laminatgulv og plads til stort spisebord og den ene gavlvæg er beklædt med flot panel akustik væg, herfra er der direkte adgang til skøn møblerings venlig opholdsstue, hvor der ligeledes er nydeligt laminatgulv og begge rum har et pænt rustikloft opsat.

Der er fra baggården direkte adgang til nydeligt bryggers med god skabsplads og håndvask, pænt klinkegulv med gulvvarme og plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Viktualierum.

Særdeles pænt badeværelse med sep. bruseniche, diagonalt liggende kinkegulv med gulvvarme, flot badeværelses miljøskab med ophøjet håndvask, gipsloft med indbygningsspots.

På 1 sal forefindes : Stort repos med indbyggede skab med skydedørs låger, gulvtæppe samt et yderligere garderobe rum, gulvtæppe samt loft ført til kip.

Mellemgang med ovenlys vindue, synlige hanebånd og en udnyttet skunk med låbeg dertil.

Pænt lyst toilet med klikgulv, ovenlysvindue samt hyggelig skråvæg.

Dejligt lyst værelse med ovenlys vindue, synlige hanebånd og gulvtæppe pålagt.

Skønt lyst soveværelse, med hyggelige skråvægge, panelvæg bag sengegavl, synlige hanebånd samt gulvtæppe pålagt.

Villaen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af den særdeles hyggelige villa som "oser" af atmosfære, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.