Vestertoften 1, St Darum, 6740 Bramming

Flot renoveret 1 plans villa med høj kælder på ca. 180 etagem2 i Darum.

I det natur skønne Darum, med egen skole, fritids aktiviteter mv, og med kun 15 min kørsel fra Esbjergs centrum, tilbydes denne renoverede 1 plans villa med høj kælder på ca. 180 etagem2 med integreret garage. Villaen er opført i røde sten med bølge eternittag pålagt og beliggende på rolig villavej med skøn stor solrig have samt stor ophøjet terrasse med maritimt look.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med nydeligt klinkegulv samt med god plads til garderobe.

Pænt lyst hvidt elementkøkken med mørk bordplade samt nydeligt klinkegulv og køkkenet er er direkte adgang til stort alrum, hvor der er plads til stort spisebord og med udgang til den store maritime ophøjede solterrasse.

Fra alrummet er der adgang til skøn stor møbleringsvenlig opholdsstue, hvor der er installeret en smart pille brændeovn og der er ligeledes varmepumpe og hele arealet af nydeligt laminatgulv samt pænt gipsloft opsat.
Der er isat fransk sprosse glas dør fra stuen til entreén.

Et pænt lyst værelse/ kontor med lyst laminatgulv og gipsloft med indbygningsspots.

Dejligt stort lyst soveværelse med skabsplads med lyst laminatgulv og gipsloft med indbygningsspots.

Pænt lyst badeværelse med gipsloft med indbygningsspots, flot klinkegulv, sep. bruseniche med glasvæg og nydeligt badeværelses miljøskab i hvid med nedfældet håndvask, gulvvarme, ophængt toilet mv.

Baggang med udgang til haven og med nedgang til kælderen, pænt klinkegulv, gipsloft med indbygningsspots.

I kælderen forefindes : Pænt viktualierum. Bryggers/gang med plads til vaskemaskine / tørretumbler og med op/udgang til haven.

Stor integreret garage.

2 pæne store lyse disp. rum med varme, gulvtæpper og indbygningsspots i loftet.

Særdeles stort lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv med gulvvarme, stort spabad, sep. bruseniche og nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og med bordplade i granit og med indbygningsspots i loftet.

Kælderen er med god højde og væggene er flot vandskurede og der er opsat smukke " trold tekt " lofter samt isat flotte hvide fyldnings døre, så kælderen fremstår særdeles pæn.

Villaen har fået sat flotte hvide træ/alu vinduer i hele huset og indvendig er der isat hvide fyldningsdøre, så villaen fremstår i pæn stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne villa, da kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.