Lenders Alle 25, 6700 Esbjerg

1 plans villa i Østerbyen med mulighed for tilbygning eller bygge nyt.

I Østerbyen på rolig villavej, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, grønne områder og med gåafstand til Esbjerg bymidte, tilbydes denne 1 plans villa på ca. 98 etage m2
Villaen er pudset med et flot sort engoberet tegltag pålagt og beliggende med stor lukket ugenert lukket have.

Her er der mulighed for, at lave tilbygning eller rive huset ned og bygget nyt på den 707 m2 grund, med god beliggenhed.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med plads til garderobe, som har malet rustik loft samt lyst laminatgulv pålagt.

Badeværelse med betongulv, toilet samt håndvask og med charmerende sidde badekar.

1 pænt lyst værelse / kontor med panelloft samt lyst laminatgulv.

Pænt stort lyst soveværelse med skabsvæg, pudset loft og med lyst laminatgulv.

Pæn lyst opholdsstue med udgang til haven og der er gode møblerings muligheder for opholdsstue samt god plads til spisebord, malet panelloft og lyst laminatgulv.

Lyst køkken med ældre hvidt element køkken og med plads til mindre spisebord, vinylgulv pålagt, der er endvidere mulighed for, at lave køkken / alrum, hvis væg til køkkenet, bliver fjernet.

I udhuset , hvor der er direkte adgang til fra køkkenet, er der nu indrettet bryggers med plads til vaskemskine samt tørretumbler, hyggelig skråvæg med ovenlysvindue, udhuset trænger til modernisering og er med egen indgang.

Villaen trænger til modernisering, flere steder og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne veludnyttede 1 plans villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.