Skolebakken 144, 6705 Esbjerg Ø

Særdeles flot renoveret 2 plans villa i Jerne, med garage.

I det skønne Jerne, med kort afstand til indkøbsmuligheder, busforbindelser, uddannelses institutioner , skoler mv. tilbydes denne særdeles flot renoverede 2 plans villa på ca. 125 m2 + 6 m2 kælder og muret garage på ca. 17 m2.

Villaen er pudset og har pænt tagstenstag samt liste paptag pålagt og hele villaen, har fået monteret nye træ/alu vinduer & døre og er beliggende med skøn solrig ugenert lukket have.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god plads til garderobe.

Stort lækkert lyst køkken / alrum / stue i et med et flot hvidt elementkøkken med med stor køkkenø med håndvask og der er god plads til stort spisebord samt gode møblerings muligheder for hyggelig opholdsstue, endvidere er der nydelig trappe til 1 sal samt udgang til skøn stor ugenert solrig flise terrasse samt haven.

Pænt stort bryggers med skabe samt håndvask og med god plads til vaskemaskine & tørretumbler og nydeligt klinkegulv og der er udgang til terrasse samt have.

1 pænt stort lyst værelse / kontor.

Viktualierum med nedgang til kælder, hvor alle nye vvs installatioer er placeret.

Stort flot badeværelse med skrå loft og vandskurede vægge samt med flot hvid klinke i bruseniche samt glas brusevæg og med et særdeles flot klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

På 1 sal tilbydes følgende : Stor flot lyst stue med synlige hanebånd og med loftet ført til kip og med udsigt til skøn solrig altan.

Særdeles flot badeværelse med skråvæg og ovenlys vindue, ophængt design toilet, glasbrusevæg ved sep. bruseniche, særdeles flot klinkegulv med gulvvarme, synlige hanebånd og med indbygningsspots i loftet.

Pænt stort lyst soveværelse med skråvægge og synlige hanebånd.

Hele villaen fremstår i særdeles velholdt og god stand og har flotte" trold tekt " lofter opsat, samt nydelige lyse laminatgulve pålagt, endvidere er der monteret flotte hvide indvendige døre.

Har Du lyst til en uforbindende fremvisning af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.