Bejsnapvej 7, Ølgod, 6870 Ølgod

Særdeles vedligeholdt og hyggelig 2 plans villa med stor muret garage og med smuk udsigt

I det skønne Ølgod med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder og i grønne omgivelser, tilbydes denne idylliske 2 plans villa på ca. 120 m2 med en stor muret garage på ca. 55 m2 og beliggende på 1.254 m2 stor grund med smuk udsigt.

Villaen er opført i sten som er vandskuret og har flot tagstenstag pålagt samt plastik vinduer og døre isat og har særdeles lækker solrig have med flot fritliggende træterrasse, endvidere er der stor solrig fliseterrasse, desuden er der et godt fritliggende redskabsrum samt drivhus i haven.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre / bryggers med diagonalt liggende klinkegulv, malet rustikloft, skabsplads med håndvask og plads til vaskemaskine & tørretumbler samt med udgang til have samt terrasser.

Stort lækkert lyst badeværelse med stor sep. bruseniche, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, malet rustikloft med indbygningsspots, smart kobber håndklædetørrer og nydeligt badeværelses miljøskabe med nedfældet håndvask.

Mellemgang med skabsvæg, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme og med indgang til den store garage.

Stort lyst værelse med skabsplads, gipsloft med flot kunst stukkant samt gulvvarme.

Særdeles lækkert og hyggeligt køkken / alrum med flot diagonalt liggende lyst klinkegulv med gulvvarme, flot hvidt elementkøkken med bordplade i træ, vandskurede vægge, malet rustikloft og med muret bue indtil stuen.

Stor lys hyggelig vinkelopholdsstue med plads til stort spisebord og god plads til opholdsstue med vandskurede vægge, diagonalt opsat malet rustikloft, flotte massive trægulve, pillebrændeovn og med massiv trætrappe til 1 sal og med flot udsigt fra stuen til grønne områder.

På 1 sal tilbydes følgende : Repos med plads til mindre kontor.

1 lyst værelse med hyggelige skråvægge og med synlige hanebånd.

Stort lyst soveværelse med god skabsplads, rustikloft samt synlige hanebånd, hyggelige skråvægge og massivt smukt trægulv.

Stor garage med aut. porthejs og med vinduer isat, som giver et godt lysindfald og som kan bruges til mange formål.

Denne særdeles hyggelige villa, oser af atmosfære og fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne hyggelige 2 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.