Rahbeks Alle 35, 6700 Esbjerg

3 plans villa på 200 etagem2 i Østerbyen.

I det skønne Østerbyen, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, sports faciliteter mv, tilbydes denne rødstens villa i 3 plan på ca. 200 etagem2 med tilhørende muret garage på ca. 20 m2.

Villaen er beliggende på stille villavej med stor ugenert lukket solrig have og fin forhave og tilbage på grunden fra vejen.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med særdeles god garderobeplads, trappe til 1 sal samt med nedgang til kælderen, der er opsat et profil laminatloft samt vinyl på gulvet.

Stor lys stue med profil panelloft, massivt parketgulv som kan slibes, god plads til opholdsstue samt god plads til stort spisebord og med udgang til skøn lys helårlig udestue, hvorfra der er nedgang til haven samt terrasse.

Lyst køkken med ældre hvidt elementkøkken, vinylgulv og hvor der er mulighed for, at åbne op indtil stuen og lave stort køkken / alrum.

Pænt lyst badeværelse, med lyst klinkegulv med gulvvarme, marmor på væggene, sep. bruseniche og hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : Stor repos med plads til reoler.

Stort lyst soveværelse med vinylgulv og hyggelig skråvæg.

2 gode store lyse børneværelser med hyggelige skråvægge.

Toilet med vinylgulv.

I kælderen forefindes : Vaskemaskine, der er desuden egen indgang til kælderen og der er også adgang til kælderen fra stueplan.

Badeværelse med klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche mv.

Fint stort lyst værkstedsrum.

Køkken med god skabsplads, komfur, emhætte, håndvask samt med vinyl på gulvet.

2 gode disp. rum med varme og med udgang til kælder udestue samt med udgang til haven.

Villaen trænger til modernisering og har fået monteret nyere vinduer flere steder i villaen.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velbeliggende 3 plans villa, da kontakt venligst vort kontor, ovetagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.