Slåenvej 36, Gjesing, 6715 Esbjerg N

Særdeles flot nyrenoveret 1 plans villa i Gjesing med tilhørende garage.

I det eftertragtede Gjesing med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, sports faciliteter, uddannelses institutioner mv., tilbydes denne særdeles flot nyrenoverede 1 plans villa på ca. 136 m2 med tilhørende muret garage på ca. 30 m2, som har sternkant beklædt med vedholdelsesfri sort eternit.

Villaen er opført i røde sten med et nyt sort tagstenstag pålagt og med udhæng som er beklædt med vedligeholdelses fri sort eternit samt med nye tagrender og beliggende med skøn solrig have samt ugenert flot anlagt stor træ terrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre/ gang med indbygningsspots i loftet og særdeles god garderobeplads.

Særdeles stort lækkert smagfyldt badeværelse med flotte klinker på gulv samt vægge, ophængt design toilet, gulvvarme, sep. bruseniche med flot glas " New Yorker " brusevæg , nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask og indbygningsspots i loftet.

Husets " hjerte " er det særdeles store køkken / alrum / stue i et med et smagfuldt hvidt køkken fra HTH, flot bordplade og med alt i hårde hvidevarer,feks. den helt dyre indbygningsemhætte fra Siemens, indbygningsspots i loftet over køkkenet, filsede vægge og i åben forbindelse til alrum, hvor der er plads til stort spisebord og med udgang til den flotte træ terrasse samt haven.

Stuen er skærmet af mod køkkenet af en særdeles flot " akustikpanel " væg og hvor der er gode møbleringsmuligheder for indretning af opholdsstue.

3 store lyse børneværelser med indbyggede skabe.

Stort lyst forældresoveværelse med " akustikpanelvæg " og flot skabsvæg.

Flot gæstetoilet med nydeligt design ophængt toilet, flotte klinker på gulv samt vægge, gulvvarme, sep. bruseniche og nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og indbygningsspots i loftet.

Skøn lyst bryggers med pænt klinkegulv, skabsplads med håndvask, vaskesøjle, indbygningsspots i loftet, loftlem samt udgang til have samt garage.

Hele villaen er nyrenoveret med sorte træ/aluvinduer, hvide indvendige døre, flotte lyse laminatgulve samt smukke troltekt lofter overalt indvendigt.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne smagfuldt nyrenoveret 1 plans villa, uden spildplads, da kontakt venligst vort kontor, du bliver bestemt ikke skuffet !.

Overtagelse kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.