Hejmdals Alle 16, 6705 Esbjerg Ø

Arkitektonisk flot nyrenoveret 1 plans villa med 3 børneværelser og 2 store badeværelser

Nu tilbydes denne flot nyrenoverede 1 plans villa på ca. 143 m2 med built up tag samt nyt tagpaptag og med elegant ny stern, som er beklædt med en sort vedligeholdelses fri eternit. Der er tilhørende kælder på ca. 13 m2 og garage på 26 m2 med integreret værkstedsrum.

Villaen er opført i sten, som er flot vandskuret hvid med sorte vinduer og beliggende med skøn ugenert lukket solrig have.

Der er stor solrig fliseterrasse og belægningssten omkring huset, pæn indkørsel og indbygningsspots i udhænget.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Stor flot lys entre med smukt mørkt klinkegulv og med særdeles god plads til garderobe, gipsloft med indbygningsspots.

Pænt stort lyst gæstetoilet med stor sep. bruseniche, gulvvarme, flotte gulvklinker og vandskurede vægge, pænt badeværelses miljøskab samt gipsloft med indbygningsspots.

3 store lyse børneværelser med flot lyst laminatgulv.

Husets " hjerte", er det skønne lyse store køkken / alrum / stue i et, hvor der er et flot hvidt køkken med smuk bordplade samt en en stor køkkenø, med plads til siddepladser samt tilberedning, i loftet er der stort ovenlys, som giver et særdeles godt lys indfald og der er indbygningsspots i loftet.

Fra køkkenet er der adgang til skøn og hyggelig opholdsafdeling med god plads til møbler og desuden er der plads til stort spisebord. Hele rummet har et flot lyst laminatgulv pålagt samt gipsloft opsat og der er udgang til den skønne have samt stor velanlagt ugenert solrig flise terrasse.

Fra køkkenet er der mellemgang til forældreafdeling, hvor der er pænt stort lyst forældresoveværelse, flot lyst laminatgulv og med direkte adgang til " walk - in closet " og eget badeværelse.

Fra mellemgangen er der udgang til skøn lukket overdækket terrasse.

Lækkert stort lyst badeværelse med flotte mørke klinker, gulvvarme, stor sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab og med plads til vaskemaskine & tørretumbler i god arbejdshøjde, gipsloft med indbygningsspots.

Hele villaen har gipslofter opsat samt ens flotte lyse laminatgulve pålagt og hvide indvendige døre. Hele villaen fremstår i god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne arkitektonisk flotte 1 plans villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.